Stiri si curiozitati

Brigitte Sfat, lasata fara bani de fostul iubit? Ce s-a aflat din relatia cu Corneliu Oana

Publicat: 23 apr. 2019

Chiar daca din punct de vedere sentimental o duce bine, din punct de vedere material Brigitte are mari probleme.

Brigitte Sfat, lasata fara bani de fostul iubit? Se pare ca bruneta urmeaza sa-si inchida magazinul de haine din mall pentru ca este in pragul falimentului.

Vinovat de acest lucru pare a fi fostul iubit, Corneliu Oana, pe care Brigitte il acuza ca i-a sabotat afacerea si ca i-ar fi cheltuit toate incasarile din ultimele trei luni, lasand-o cu datorii. Mai precis, 70.000 de euro.

Atunci cand Brigitte a plecat la „Ferma”, Corneliu Oana si-a luat angajamentul ca va avea avea grija atat de cei doi copii ai lui Brigitte, cat si de afacerea ei, magazinul de haine unde cei doi erau asociati.

„Corneliu s-a laudat pe la tv ca a avut grija de copii si de afaceri… omul asta i-a mancat toti banii, a adus-o in pragul falimentului, caci urmeaza sa inchida magazinul in care a investit 100.000 de euro. In cele trei luni in care ea a lipsit de acasa, el i-a mancat cam 50.000 de lei.

Dintre care 20.000 de lei banii de pe card pe care i-a lasat ca sa aiba grija de copii. A luat trei bluze pentru Sarah, iar restul i-a mancat el. Si alti 30.000 de lei, banii din incasarile magazinului din care trebuia sa achite chiria si alte cheltuieli.

Cand Brigitte a revenit din Ferma si s-a dus la magazin, si-a pus mainile in cap. Globurile de la Craciun erau tot in vitrine, marfa nearanjata si datorii imense. I-a distrus afacerea! Acum ea a pus reduceri de 50% la haine pentru ca vrea sa vanda totul si sa inchida magazinul”, au spus surse din anturajul vedetei pentru Click!.loading...

Adauga un comentariu