Stiri si curiozitati

Brigitte Sfat si Florin Pastrama au scos bani frumosi la nunta! Ce suma imensa le-au lasat invitatii

Publicat: 11 iul. 2019
3

Brigitte Sfat si Florin Pastrama au facut o nunta fastuoasa, weekend-ul trecut, la care au participat in jur de 300 de persoane. Evenimentul a iesit asa cum si-au dorit, iar invitatii le-au lasat bani frumosi la masa.

Brigitte Sfat si Florin Pastrama au scos bani frumosi la nunta!

Brigitte Sfat si Florin Pastrama au dezvaluit cati bani au facut la nunta. Desi suma nu este una deloc mica, Florin Pastrama nu este multumit.

‘93.000 de euro. Nu am facut-o pentru bani, nu ne-am scos banii deloc. Am facut-o pentru sufletul nostru, am facut-o in fata lui Dumnezeu si ca sa se simta bine el. Tatal lui, dar si mama lui si-au dorit o nunta pentru el. Am investit amandoi’, au declarat Florin Pastrama si Brigitte, in cadrul emisiunii lui Maruta, la Pro TV.

Imediat dupa nunta, cei doi au mers la o clinica de specialitate, pentru ca Brigitte vrea sa ramana insarcinata.

‘Noi vrem sa facem o sarcina asistata. La ora 7 am terminat petrecerea si la 8 deja am fost la investigatii si ni s-a recoltat sange. La 12 jumatate am avut amandoi o procedura. Acum o ora am iesit dintr-o anestezie pentru sarcina asta asistata. In momentul de fata nu sunt insarcinata, dar intr-o saptamana sau o luna… vedem’, a declarat Brigitte Pastrama.

Adauga un comentariu