Cancan ultimă oră

Brigitte și Florin Pastramă, bătuți cu topoare și furci. Cine i-a atacat pe cei doi

Publicat: 01 dec. 2020
Florin Pastramă și Brigitte Sfăt
Potrivit unor surse apropiate familiei, Florin Pastramă este suspect de infectare cu COVID-19 după ce mama sa ar fi contractat temuta boală

Brigitte și Florin Pastramă au trecut prin momente dificile în urmă cu doar câteva luni. Dorind să investească într-o nouă proprietate, cei doi soți s-au trezit atacați de câțiva locatari clandestini, dar și cu o mică avere retrasă chiar de către bancă. Florin Pastramă s-a trezit și bătut, dar și cu banii luați, după ce el și familia lui au vrut să investească într-un teren ce părea foarte profitabil la acea vreme. După an buni de plată și investiții costisitoare, o mare fraudă i-a fost pusă în cârcă chiar de către banca, în colaborare cu care ar fi dorit să devină proprietar de drept al unui teren.

Acum, după luni bune de la aflarea adevărului, dar și de la trauma trăită de către Brigitte și Florin, cei doi vor să li se facă dreptae cua jutorul legii, înapoindu-se ceea ce li se cuvine, sau mai bine zis, ceea ce familiei Pastramă i se cuvine, fiind vorba despre un teren cumpărat prin credit pe numele mamei lui Florin.

„Familia lui Florin a cumpărat un teren, a dat avans, s-a pus ipotecă pe teren. Au vrut să construiască ceva, au luat acordul de la bancă. Când s-a dus să pregătească actele, a descoperit că un act este ilegal, iar banca știa. Acum stau acolo niște oameni care nu au acte, nici buletin n-au, nu e nimic acolo. Stau unii clandestini într-o casă. Când ne-am dus cu niște cadastriști acolo, pe terenul mamei lui Florin, dar nu am intrat în casă, deși este terenul lui”, a povestit Brigitte, în emisiunea „Brigitte și Pastramă”, de pe Antena Stars.

Brigitte și Florin Pastramă, bătuți cu topoare și furci de locatarii clandestini

Vedeta a mai povestit cum locatarii clandestini au tăbărât cu topoare și cozi de mătura pe ei, provocându-le, pe lângă răni serioase, și o pagubă dar și o sperietură zdravene.

„Când stăteam să măsurăm, au ieșit unii cu niște topoare și cu niște greble și ne-au bătut pe toți. Florin este tăiat tot în cap, a fost foarte grav. Ne-au zis să plecăm, că ne omoară, că noi suntem cu escrocherii. Deși familia lui Florin au blocare pe cont pentru creditul ăsta și 11 imobile cu sechestru pe ele de la bancă. Ne-au bătut rău de tot, era să îl omoară, l-au lăsat rău”, a mai adăugat Brigitte.

Adauga un comentariu