Cancan ultimă oră

Brigitte și Florin Pastramă, denunțați la poliție. Ce acuzații li se aduc celor doi soți

Publicat: 27 oct. 2020

Scandalul dintre Raluca Podea și soții Pastramă pare să nu se termine prea curând. Recent, reporterii Xtra Night Show au surprins-o pe Raluca Podea în timp ce a mers la poliție pentru a depune plângere împotriva lui Brigitte și a lui Florin Pastramă. Deși nu a vrut să dea prea multe declarații, aceasta a afirmat că a ales calea legală pentru a-și face dreptate și că oamenii vor afla adevărul despre acest scandal la momentul potrivit.

După ce totul a fost la faza de amenințări, iată că Raluca Podea a mers de această dată la Secția 10 de Poliție, cu dovezi și documente, pentru a depune plângere penală pe numele celor 2 soți Pastramă. Aceasta a mai declarat și că a emis o notificarea pe numele celor doi.

Brigitte Pastramă pe de altă parte spune că Raluca și cumnata sa, Simona Necula s-au aliat pentru a-i face rău și pentru a o despărți de Florin Pastramă.

Duelul operațiilor estetice

Nu doar pe partea legală se duelează cele două vedete. Potrivit reporterilor Xtra Night Show, cele două dive sunt în concurență permanentă și la capitolul operații estetice. Fie că este vorba despre intervenții la nivelul feței, fie la posterior sau în zona bustului, ambele au cheltuit și își doresc să investească în continuare în aspectul fizic.

Ce va urma, numai părțile implicate știu. Un lucru este clar: scandalul pare că este abia la început.

Brigitte Pastramă și-a făcut o nouă intervenție estetică. Cum a reacționat soțul ei, Florin

În urmă cu doar câteva zile, Brigitte și-a luat toți admiratorii de pe rețelele de socializare prin suprindere, după ce a anunțat că-și va face o nouă intervenție la nivelul feței. Astăzi, faimoasa femeie de afaceri i-a lăsat muți de uimire prin prima apariție după procedura respectivă. Iată care a fost reacția incredibilă a lui Florin Pastramă, după ce și-a văzut soția „proaspăt” tunată!

Brigitte este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc. Frumoasa brunetă este apreciată de public atât pentru cariera ei în domeniul afacerilor, ținând cont de rezultatele ei excepționale, cât și pentru faptul că a demonstrat de fiecare dată că este o femeie asumată, care nu se ascunde niciodată după deget.

Așadar, Brigitte Pastramă nu are nicio problemă în a fi deschisă cu fanii ei. În timp ce alte doamne sau domnișoare încearcă să ascundă faptul că în decursul timpului au apelat la mici „modificări” acolo unde au crezut că este necesar, soția lui Florin Pastramă a recunoscut de fiecare dată când i-a făcut o „vizită” medicului estetician pentru unele operații.

Chiar dacă ne aflăm în pandemie, Brigitte nu-și neglijează niciodată admiratorii. Astfel, nu este de mirare că se bucură de mii de urmăritori pe rețelele de socializare. Faimoasa femeie de afaceri i-a anunțat de curând că i-a ascultat îndemnul surorii ei, de altfel la fel de superbă, și a hotărât să se lase pe mâinile celor mai buni medici pentru a trece printr-o procedură la nivelul feței.

Adauga un comentariu