Cancan ultimă oră

Brigitte și Florin Pastramă, în a doua lună de miere: „Ne place luxul în vacanţe“ – FOTO

Publicat: 20 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

După nunta din vară, Brigitte şi Florin Pastramă au plecat în „luni” de miere. Cea din Dubai a fost a doua la număr. Se iubesc mult, se completează şi spun că sunt pe aceeaşi lungime de undă în toate. Inclusiv la capitolul preferinţe în vacanţă. Amândoi iubesc confortul, luxul, relaxarea şi mallurile. Iar pentru asta, Dubaiul a fost perfect.

„Am mai fost la Saint Tropez, unde am stat 8 zile, iar acum am fost în Dubai, unde am stat o săptămână. Îmi place mult acolo un anume hotel, la care mă cazez de fiecare dată când mă duc în Dubai. Noi, amândoi, suntem genul de turisti «luxury», adică ne place luxul. Decât să stăm 10 zile la un hotel de 3 stele, mai bine 3 zile la unul de 5 stele, unde să avem cadă, un pat mare, confortabil, şi un mic dejun bun. Cam asta urmărim la un hotel. Plus că şi oamenii din jur sunt altfel într-un asemenea loc”, a declarat Brigitte Pastramă.

Dubaiul se numără printre destinaţiile ei preferate, atrasă fiind de cele două mari malluri şi de parcurile de distracţie. „Acolo sunt multe atracţii, de la pârtia de schi în interiorul centrului comercial, la aqua park-uri, fântâni cântătoare, restaurante.

„Îmi dă o senzaţie de binecuvântare când văd atâtea frumuseţi. Zilnic mergeam în mall, la aqua park, la mare, la restaurant în fiecare seară… nu ne plictiseam o secundă. Dacă mă întrebaţi de ce mă întorc mereu în Dubai, răspunsul e simplu: acolo mă simt ca în Rai, îmi place cel mai mult din lume”, adaugă bruneta.

Adauga un comentariu