Cancan

Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit. Decizia a fost luată de Birgitte

Publicat: 11 nov. 2020
Brigitte și Florin Pastramă
Brigitte și Florin Pastramă

Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit din cauza violentelor pe care bruneta nu le mai putea accepta. Un alt factor ce a dus la ruptura dintre cei doi ar fi si familia lui Florin.

In cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, bruneta a declarat ca nu mai suporta un astfel de comportament din partea sotului ei, insa pentru moment refuza sa dea mai multe detalii.

Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit

Brigitte și Florin Pastramă au ales sa isi spuna adio. Bruneta a facut primele declaratii cu privire la aceasta situatie in cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

”Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, imi pare rau că e un bărbat extraordinat, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci.”, a spus Brigitte la Antena Stars.

Bruneta a dezvăluit că a cântărit foarte bine această decizie. Nu a fost una deloc ușoară, dar a făcut-o pentru binele ei și al copiilor. Așadar, o perioadă, până când Florin nu-și va rezolva problemele și nu va redeveni omul de care s-a îndrăgostit, Brigitte a decis să pună mariajul pe pauză.

”Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! (…) Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, a mai spus Brigitte pentru Antena Stars.

Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit la un an de la casatorie

Brigitte și Pastramă sărbătoreau un an de la căsătorie in urma cu cateva luni, iar la momentul respectiv, bruneta părea foarte fericită. Nimic nu ar fi prezis că toate problemele pe care le-a avut în decursul acestui an o vor face să-și dea seama că are nevoie de o pauză.

„Astăzi împlinim un an de la căsătoria noastră în fața lui Dumnezeu! Mulțumesc ca m-ai susținut și completat în absolut orice” , este mesajul postat de Brigitte pe Instagram.

Brigitte Pastramă și-a făcut o nouă intervenție estetică

Brigitte este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc. Frumoasa brunetă este apreciată de public atât pentru cariera ei în domeniul afacerilor, ținând cont de rezultatele ei excepționale, cât și pentru faptul că a demonstrat de fiecare dată că este o femeie asumată, care nu se ascunde niciodată după deget.

Așadar, Brigitte Pastramă nu are nicio problemă în a fi deschisă cu fanii ei. În timp ce alte doamne sau domnișoare încearcă să ascundă faptul că în decursul timpului au apelat la mici „modificări” acolo unde au crezut că este necesar, soția lui Florin Pastramă a recunoscut de fiecare dată când i-a făcut o „vizită” medicului estetician pentru unele operații.

Chiar dacă ne aflăm în pandemie, Brigitte nu-și neglijează niciodată admiratorii. Astfel, nu este de mirare că se bucură de mii de urmăritori pe rețelele de socializare.

Faimoasa femeie de afaceri i-a anunțat de curând că i-a ascultat îndemnul surorii ei, de altfel la fel de superbă, și a hotărât să se lase pe mâinile celor mai buni medici.

Comentarii
  • Mai desteptilor ati ajuns la comanda unor țigani înseamnă că santeti niste gunoaie va baterie joc de lume cât aveti ocazia fraierilor ce santeti

Adauga un comentariu