Cancan ultimă oră

Brigitte și Florin Pastramă urmează să devină părinți? Deși toți se așteptau la divorț, cei doi au fost dați de gol

Publicat: 04 dec. 2020
Brigitte și Florin Pastramă
Brigitte și Florin Pastramă

Brigitte și Florin Pastramă urmează să devină părinți? Este întrebarea care stă pe buzele multor fani. Nu de alta, dar dezvăluirea făcută de afacerist i-a pus pe gânduri pe mulți. Brigitte și Florin Pastramă au o relație tumultoasă, însă, de fiecare dată reușesc să treacă peste orice obstacol. Sentimentele celor doi sunt mai puternice decât oricând și nu de puține ori, Brigitte și Florin au mărturisit că își doresc un copil.

Iar… dorința lor pare să se fi îndeplinit. Recent, Florin Pastramă a postat pe rețelele de socializare un clip cu Sara, în timp ce colora. Iar discuția lor a ridicat multe semne de întrebare. Oare, Brigitte și soțul ei vor deveni curând părinți?

”Sara, arată-mi care e maică-ta! Și Sara? Și bebelușul? Bebelușul care trebuie să vină? Desenează bebelușul”, i-a spus Florin Sarei.

Brigitte Pastramă a pierdut o sarcină

În urmă cu câteva luni, Brigitte și Florin Pastramă au traversat o perioadă delicată după ce vedeta a pierdut sarcina pentru care a făcut tratamente hormonale. La câteva luni după nefericitul eveniment, vedeta a făcut primele declarații despre momentul extrem de dificil prin care a trecut.

Brigitte a pierdut sarcina la două, trei săptămâni. Soția lui Florin Pastramă, însă, nu a renunțat la ideea de a deveni din nou mamă.

”Brigitte mi-a schimbat viaţa, mulţumesc lui Dumnezeu, în foarte bine, nu în bine. Vreau să spun că am două munci: una la shaormerie şi seara acasă. Trebuie să semnez condica în fiecare seară, când muncim la un bebe. Am reclamaţii seara acasă. La muncă nu am reclamaţii”, mărturisea Florin Pastramă la „Răi da’ buni”.

Brigitte și Florin Pastramă, bătuți cu topoare și furci. Cine i-a atacat pe cei doi

Brigitte și Florin Pastramă au trecut prin momente dificile în urmă cu doar câteva luni. Dorind să investească într-o nouă proprietate, cei doi soți s-au trezit atacați de câțiva locatari clandestini, dar și cu o mică avere retrasă chiar de către bancă. Florin Pastramă s-a trezit și bătut, dar și cu banii luați, după ce el și familia lui au vrut să investească într-un teren ce părea foarte profitabil la acea vreme. După an buni de plată și investiții costisitoare, o mare fraudă i-a fost pusă în cârcă chiar de către banca, în colaborare cu care ar fi dorit să devină proprietar de drept al unui teren.

Acum, după luni bune de la aflarea adevărului, dar și de la trauma trăită de către Brigitte și Florin, cei doi vor să li se facă dreptae cua jutorul legii, înapoindu-se ceea ce li se cuvine, sau mai bine zis, ceea ce familiei Pastramă i se cuvine, fiind vorba despre un teren cumpărat prin credit pe numele mamei lui Florin.

„Familia lui Florin a cumpărat un teren, a dat avans, s-a pus ipotecă pe teren. Au vrut să construiască ceva, au luat acordul de la bancă. Când s-a dus să pregătească actele, a descoperit că un act este ilegal, iar banca știa. Acum stau acolo niște oameni care nu au acte, nici buletin n-au, nu e nimic acolo. Stau unii clandestini într-o casă. Când ne-am dus cu niște cadastriști acolo, pe terenul mamei lui Florin, dar nu am intrat în casă, deși este terenul lui”, a povestit Brigitte, în emisiunea „Brigitte și Pastramă”, de pe Antena Stars.

Adauga un comentariu