Dulciuri

Briose

Publicat: 23 ian. 2012

Ingrediente:

2 oua
200 ml iaurt sau smantana
150 g unt la temperatura camerei
2 pliculete zahar vanilat
1 pliculet praf de copt
100 g zahar
suc de sfecla rosie
, pentru culoare
faina cat cuprinde, ca sa ajunga la o consistenta moale, curgatoare

Mod de preparare:

Am amestecat totul rapid cu mixerul, apoi am turnat in noile mele forme spalate bine in prealabil si unse cu ulei. Am umplut formele trei sferturi, pentru ca aluatul va creste destul de mult. Am pus formele cu aluatul de briose intr-o tava, ca sa stea drepte si sa le pot manevra mai usor si le-am bagat in cuptorul incins. Dupa aproximativ 15 minute au fost gata, iar dupa ce s-au racit putin le-am rasturnat, ca sa se vada florile de pe fundul formelor, fiind din silicon.
Briosele din imagini sunt pregatite de Adnia.



loading...

Adauga un comentariu