Dulciuri

Briose cu ciocolata

Publicat: 17 mart. 2014

Ingrediente:

340 g faina
1 plic praf de copt
150 g zahar
125 g unt topit si racit
180 ml lapte de vaca
2 oua
1 lingurita esenta de vanilie
12 ousoare de ciocolata kinder

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem o tava cu 12 forme de briose. Intr-un bol amestecam faina, praful de copt si zaharul. In alt bol amestecam untul, laptele, ouale si esenta de vanilie si turnam compozitia peste ingredientele uscate. Cu o lingura de lemn amestecam pana la omogenizare. Turnam aluatul obtinut in tava si introducem cate un ousor in centrul fiecarei briose. Bagam la cuptor timp de 20 de minute. Inainte de a le scoate, lasam sa se raceasca in tava timp de 10 minute.

sursa: cepapam



loading...

Adauga un comentariu