Actualitate

Britney Spears: Diva insuportabila de la „X Factor”

Publicat: 03 iul. 2012

Nici n-au inceput bine filmarile pen­tru editia americana a concursului „X Factor“, ca taticul acestui show, Simon Cowell, deja regreta ca i-a platit lui Britney Spears o caruta de bani (15 mi­lioane de dolari) pentru a-si arata celebra figura in fiecare editie, in calitate de jurat superfaimos.

Numai ca tocmai aceasta este marea drama: Brit nu prea apare pe la filmari. Sau dispare cand ti-e lumea mai draga. Asa cum s-a intamplat la prese­lectia filmata pe 24 mai, in Austin. „S-a ridicat si-a plecat subit, dupa ce un concurent a interpretat foarte prost hitul ei, «Hold It Against Me». A lipsit la urmatoarele patru interpretari. Lumea nu stia daca se mai intoarce“, a declarat o sursa citata de „Us Weekly“. Pusa in fata acestor acuzatii, Brit a replicat, insa, repede pe Twitter: „Am luat doar o mica pauza, oameni buni!“.

E drept ca juratii acestui concurs sunt si ei oameni si au dreptul sa ia cate o pauza, dar felul in care o face artista este cam deplasat. „Dupa ce un concurent foarte popular a terminat de cantat, Brit s-a ridicat si-a plecat intempestiv spre culise. Bodyguarzii si oamenii din echipa sa s-au ridicat si ei imediat si-au fugit dupa ea. Dar Brit mergea foarte repede. A fost foarte ciudat“, a marturisit un martor despre un alt episod de la filmari.

Ultima ei „disparitie“ a avut loc in Kan­sas City, cand, la fel ca ceilalti jurati, L.A. Reid, Demi Lovato si Simon Cowell, si-a parasit scaunul din cauza comportamentului nepoliticos al unui concurent. Dar, spre deosebire de ceilalti trei membri ai juriului, care s-au intors imediat dupa ce acel concurent a fost scos de pe scena, diva s-a inchis in cabina ei, pana la sfarsitul sesiunii de inregistrari.

Cum episodele acestea s-au tot repetat, iar criticile s-au inmultit, Printesa Pop s-a aparat, punand comportamentul ei pe seama ADHD, tulburare caracterizata prin deficit de atentie. Cantareata spune ca aceste pauze o ajuta sa se concentreze mai bine.

„Britney a fost diagnosticata cu deficit de atentie inca din adolescenta si a luat me­dicamente pentru asta. Acum, insa, nu mai are voie sa urmeze acel tratament, deoarece ar interfera cu celelalte pastile pe care le ia pentru afectiunile ei psihice. Adevarul este ca Britney poate fi atenta doar atat cat o face un copil de zece ani“, sustine o sursa citata de RadarOnline. com.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit