Celebritati

Britney Spears – vila de 20 de milioane de dolari

Publicat: 17 feb. 2011

Daca si tu ai cumparat un CD de-al lui Britney Spears, se poate considera ca ai pus umarul la cladirea imperiului acesteia. Prin urmare, se poate spune ca ai ajutat-o sa isi cumpere si decoreze casele.

Desi in prezent vedeta locuieste intr-o vila de 8,9 milioane de dolari, a decis sa se mute intr-una de 20 de milioane de dolari, in Los Angeles, semn ca ii merge bine. Artista de 29 de ani s-a ales cu o proprietate de peste 3 acri, casa avand in total aproape 2.000 de metri patrati, conform Daily Mail.

In stil Tudor, constructia gazduieste 10 dormitoare si 13 bai, toate cu tavan inalt, dar si o camera imensa de joaca, cu aparate de tot felul.

Gradinile impanzesc proprietatea, pe care se afla si un teren de tenis de camp, o piscina, jacuzzi, pesteri artificiale si cascade. Cat despre vecini, acestia sunt de cea mai buna calitate, Jennifer Lopez si sotii Osbourne fiind numai cativa dintre acestia.

Vedeta e din nou pe val, gratie noului hit Hold It Against Me si albumului pe care urmeaza sa il scoata in martie.loading...

Adauga un comentariu