News Flash:

Broccoli la Cuptor

24 August 2009
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
Broccoli la Cuptor
Ingrediente: broccoli 2 capatani pesmet 100 gr unt 300 mozzarella (pot fi puse si cas sau telemea, resturi de prin frigider) parmesan ras Preparare: Se spala si se taie floretele de broccoli. Se pun la fiert in apa cu sare (circa 5 minute). Se scot din apa, se tin in strecuratoare pana pregatim tava pentru cuptor. O tava termorezistenta, se unge cu unt si se presara pesmet pe margini si fund. Se aseaza apoi floretele de broccoli una langa alta si se presara deaspura mozzarella si parmesanul. Se pun bucati de unt din loc in loc, se presara pesmet din nou si se presara apoi inca un strat de mozzarella. Se pune iar pesmet si se da la cuptor. Se lasa pana prinde o crusta frumoasa. Cine doreste poate sa renunte la ultimul strat de pesmet si sa lase doar stratul de branza mozzarella. Timp Preparare: 40 ` Complexitate: redusa Sursa: reteteculinare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 22 queries | Mysql time :0.023995 (s)