Cancan ultimă oră

Bromania, probleme de sănătate: „Eu de la 18 ani am început să…”

Publicat: 31 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Matei Dima sau Bromania, așa cum este cunoscut tânărul de întreaga țară, a vorbit deschis despre problemele de sănătate cu care se luptă încă de pe vremea când avea doar 18 ani. Bromania este una dintre cei mai de succes persoane din online, cu o carieră strălucită, fane deloc puține, însă, cum nu totul putea fi atât de roz, vedeta se luptă cu mici probleme de sănătate de pe vremea când era doar un adolescent. Deși acum este foarte mândru de el, cu câțiva ani în urmă, Matei Dima se lupta cu complexele fizice, asta după ce a început să chelească mult prea devreme.

„La mine a fost o chestie foarte treptată. Eu de la 18 ani am început să chelesc, de când am plecat în America, asta poate să fie o legătură cu alimentația sau suferința de a fi departe de casă, dar atunci am început să chelesc și am avut cred că un an în care nu am recunoscut. Prima etapă e că nu vrei să recunoști că ți se poate întâmpla asta, spui că e „din aer”. Eram foarte supărat că dădeam cu mâna prin păr pe vremea aia și vedeam mereu fire în mână”, a povestit Matei Dima, în cadrul unei emisiuni.

Ulterior, după multe încercări, producătorul de film a găsit tratamentul minune împotriva cheliei, dar bucuria nu a durat, căci medicamentul îi asigura o podoabă capilară perfectă, dar îl afecta pe alte părți, mult mai importante, spune vedeta.

„Am luat un medicament, era singurul medicament care dădea rezultate, gen îți oprea căderea părului, dar avea contraindicații și probleme pe partea sexuală. Când am început să experimentez problemele astea în viața sexuală am zis că mai degrabă chel, dar funcțional. Nu era greu de ales. Mi-a luat un an de zile să accept chestia asta și după aia nu am mai avut nicio problemă”, a mai povestit Bromania.

Adauga un comentariu