Magazin

Brown Luxury apartamente mari la preturi mici! Uite ce ofera

Publicat: 07 mai 2019

• Noul cartier rezidential situat intr-o zona deosebita a Iasului vine cu oferte speciale pe gustul fiecarui client, apartamentele de 1, 2 sau 3 camere beneficiind de finisaje si dotari de inalta calitate 

Cartierul rezidential Brown Luxury vine in sprijinul omului contemporan cu un ansamblu de 368 de apartamente aflate in 8 imobile de lux a cate 42 de apartamente fiecare, de 1, 2 sau 3 camere, dupa dorinta fiecarui client. Blocurile situate in cartierul cu o panorama deosebita sunt construite astfel incat sa reziste cutremurelor de peste 8.5 grade pe scara Richter, fapt ce denota atentia acordata realizarii proiectului si grija pentru siguranta si confortul viitorilor proprietari. 

Imobilele sunt compuse din demisol, parter, 4 etaje si mansarda, iar preturile sunt la alegere, in functie de imbunatatiri sau personalizarea realizata pe gustul fiecarui client. La exteriorul imobilelor exista montata termoizolatie din polistiren de 10 cm care ofera un confort sporit si tencuiala decorativa la fatada, care ofera locuintei un aspect deosebit. Acest ansamblu ofera inclusiv locuri de parcare pentru fiecare apartament, loc de joaca pentru familiile cu copiii care doresc activitati distractive, spatii verzi cu brazi si pomi ornamentali, curte iluminata, terase interioare si multe alte obiecte de mobilier urban.

Cartierul Brown Luxury vine cu urmatoarele oferte de vanzare a apartamentelor: 

  • apartamente 1 camera -PRET 39.900 EURO
  • apartamente 2 camere -PRET 57.500 EURO NEG
  • apartamente 3 camere tipB -PRET 67.500 EURO NEG
  • apartamente 3 camere tipC -PRET 79.900 EURO NEG

Cartierul are un acces facil la drumurile si institutiile importante, fiind foarte aproape de DE 583, de complexuri comerciale si anume: Carrefour Era Pacurari, Kaufland Pacurari, Praktiker Pacurari, MobExpert, Decathlon, precum si de mijloacele de transport in comun. Mai mult, in imediata apropiere a Cartierului Brown Luxury gasim si unitati de invatamant: gradinite si scoli. Siguranta pe care o ofera cladirea este un atu al proiectului, fiind cea mai solida constructie din zona si in topul constructiilor de locuinte, in ceea ce priveste siguranta in caz de cutremur din Iasi pana la 8,5 grade. Calitatea finisajelor reprezinta un alt aspect important, fiind realizate cu materiale superioare, pardoseala placata cu granit si parchet. Tamplaria este model VEKA-GERMANIA, are 5 camere, este realizata in fabrica si beneficiaza de 5 ani garantie. Centralele proprii sunt marca Viessmann-GERMANIAsi beneficiaza de asemenea de 5 ani garantie. Instalatia de incalzire este cu distribuitoare marca REHAU-GERMANIA din teava cu protectie PEXA, de la PURMO-GERMANIA. Blocul este racordat la toate utilitatile, accesul fiind posibil pe drum asfaltat, inclusiv cu mijloacele de transport in comun.

Informatii de contact: 0759.087.914; mail: office•brownluxury.ro ; Adresa: Strada Luminii, nr 19, Pacurari (Rond Era)loading...

Comentarii
  • Terenul este stabil si suporta incarcarea pe o suprafata asa mica? In cazul unui cutremur mai mare de 7 grade pe scara Richter exista posibilitatea de a ne schimba adresa mai la vale? Sunt asigurate drenajele?

  • Totul este la superlativ: calitatea finisajelor, materialele folosite precum si vecinii. Doar rautaciosii care nu si permit sau concurenta neloiala poate sa denigreze acest proiect. Am renuntat la o zona centrala pentru a locui in Brown…apart sunt mari, luminoase si constructorul este deschis la a discuta si oferi informatii despre materiale sau despre a schimba diverse in apart. Felicitari!

Adauga un comentariu