National

Bucurestiul, ocupat politic. Prima mare batalie de imagine

Publicat: 17 oct. 2012
1

Desfasurare grandioasa de forte inaintea alegerilor parlamentare. Capitala este invadata, astazi, de doua evenimente importante, din ambele tabere politice. 16 lideri europeni se vor intalni miercuri in Bucuresti, la congresul PPE. USL anunta 75.000 de participanti la lansarea candidatilor si „cel mai mare eveniment organizat de la revolutie incoace”.

USL isi lanseaza candidatii la alegeri intr-o manifestare grandioasa pe arena nationala, anuntata de organizatori „cel mai mare eveniment organizat de la revolutie incoace”.

Sute de autocare cu membri USL au plecat inca din cursul noptii spre Bucuresti, din mai multe orase din tara. Punctul de oprire va fi National Arena, unde sunt asteptati aproximativ 75.000 de participanti.

Liderii de marca ai Europei se intalnesc, tot azi, la Bucuresti. Sustinatorii lui Basescu vor sosi, insa, in plin scandal. USL il acuza pe Traian Basescu ca incalca legea participand la congresul liderilor europeni.

16 lideri europeni si 2.000 de delegati ai popularilor europeni isi vor alege presedintele la Bucure?ti. Printre participantii la congresul PPE se numara Angela Merkel, Jose Manuel Barroso si Viviane Reding.

De altfel, ironiile intre liderii celor doua tabere politice au inceput deja. Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca pe omologul sau democrat-liberal, Vasile Blaga, il vor durea mainile la Congresul PPE, de la cat va vorbi cu partenerii sai populari, el apreciind ca „e greu cu translator”.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a fost intrebat, in aceasta dimineata, cum comenteaza organizarea de catre reprezentantii USL a lansarii candidatilor la parlamentare concomitent cu Congresul PPE, el raspunzand: „Atata ii duce capul, atata fac”. El a facut aceasta declaratie pe holurile Parlamentului, la deschiderea lucrarilor Congresului PPE, potrivit Mediafax.

Mitingul USL se va desfasura intre orele intre orele 18.00 si 20.00. Scena va fi asezata in zona aferenta terenului, ca si la concerte. Evenimentul are loc concomitent cu Congresul PPE, care se desfasoara la Palatul Parlamentului.
sursa: rtv.net

Adauga un comentariu