Magazin

Bucuria caligrafiei – Scrisul de mana, continuitate si creativitate in secolul XX

Publicat: 08 oct. 2019
16 Vizite 0 Comentarii

Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi organizeaza o noua serie de ateliere de caligrafie, reunite sub genericul Scrisul de mana, continuitate si creativitate in secolul XX. Atelierele vor avea loc in lunile octombrie – decembrie 2019 si fi coordonate de prof. Valentin Zahorneanu, care, pe langa cunoasterea si executarea principiilor intalnite in caligrafia clasica, va invata cursantii adoptarea unei pozitii corecte a corpului in timpul scrisului.
Dintre beneficiile si importanta scrisului de mana amintim: imbunatateste memoria si abilitatile de citire, scriere si limbaj, dezvolta abilitatile motorii, ajuta la exprimarea mai eficienta a emotiilor, dezvolta creativitatea si atentia.

Atelierele se vor desfasura la Filiala „Vasile Alecsandri” a Bibliotecii Judetene „Gh. Asachi” (str. Petre Tutea nr. 7, bloc 911, parter), incepand de sambata, 19 octombrie 2019, in intervalul orar 10.00 – 12.00, frecventa fiind de doua ori pe luna, respectiv: 19 oct, 2 si 16 nov, 7 si 21 dec.
Varsta minima pentru participanti este de 8 ani. Inscrierile se pot face prin telefon, la numarul 0332 110050 sau direct la sediul Filialei „Vasile Alecsandri” din cartierul Nicolina (str. Petre Tutea nr. 7, bloc 911, parter). Locurile sunt limitate! Participarea este GRATUITA, in baza permisului de intrare.

 

 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit