Cancan ultimă oră

Bucurie în pandemie! Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie – Video

Publicat: 29 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bucurie în pandemie Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie - Video
Liviu Teodorescu și iubita sa

Liviu Teodorescu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Artistul s-a pregătit ca la carte pentru a pune marea întrebare într-un mod cu totul și cu totul deosebit. Iulia și-a aniversat ziua de naștere, iar Liviu Teodorescu a avut grijă să fie una pe care o va ține minte toată viața. Artistul i-a pregătit iubitei sale o petrecere-surpriză cu toți oamenii dragi din viața Iuliei.

Liviu Teodorescu i-a compus iubitei sale și o melodie, un fel de ”introducere” pentru momentul special. Iar, apoi, a pus marea întrebare. Copleșită de emoții, printre lacrimi, Iulia a răspuns cu un mare ”Da!”, iar toată lumea prezentă a fost în extaz.

”Azi e ziua ei. La Mulți Aaaani ❤️ Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Stați până la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă. Te iubesc, @iulialu. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult”, a scris Liviu Teodorescu pe Instagram.

Liviu Teodorescu și Iulia, împreună din liceu

Povestea de iubire dintre Liviu Teodorescu și Iulia a început din liceu, atunci când artistul s-a decis să îi împărtășească sentimentele. Tânăra a fost cea care l-a susținut necondiționat pe artist în cariera sa muzicală chiar de la începutul ei.

De asemenea, Iulia a apărut și într-unul dintre videoclipurile iubitului ei, „Dor de ea”.

“A început în liceu, când am decis să îi spun că simt ceva pentru ea. S-a lăsat super greu, mi-a dat bătăi de cap și m-a făcut să sufăr, dar după am devenit superstar și a fost simplu. Ne-am certat la început de an, pe 1 ianuarie, am fost la un pas să ne dăm papucii, că noi când ne enervăm, gata, se termină lumea!Dar apoi eu încerc să găsesc soluții, ea le pune în aplicare și iese bine. Ideea e să facem ca ea și nu are ce să fie rău”, declara Liviu Teodorescu.

Adauga un comentariu