Budinci

Budinca cu macaroane si branza

Publicat: 20 dec. 2012

Ingrediente:

¼ kg macaroane
50 g faina
250 g branza de vaci
250 g branza telemea
100 g unt
5 oua
½ l lapte
1 albus

Mod de preparare:

Pastele se fierb, apoi se pun in strecuratoare, se limpezesc si se strecoara bine. Untul se topeste, la foc mic, intr-un lighean de cca 3 l; se adauga faina, se amesteca si imediat se stinge cu laptele firbinte, adaugat in 2-3 randuri. Cand sosul este aproape rece, se pune branza telemea rasa si branza de vaci maruntita, galbenusurile, apoi pastele si se amesteca bine. Albusurile batute spuma tare se amesteca usor cu compozitia, prin rasturnare. Compozitia se pune intr-un vas termorezistent si se introduce in cuptorul bine infierbantat. Se coace 50-60 minute.

sursa: cepapam



loading...

Adauga un comentariu