Budinci

Budinca cu porumb si branza

Publicat: 30 nov. 2012

Ingrediente:

100 g branza data prin razatoare
500 g porumb
25 g unt
75 g malai
375 ml lapte
3 oua separate
50 g cascaval dat prin razatoare
2 lingurite cimbru

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Topim untul intr-o oala la foc mare. Adaugam porumbul, malaiul si laptele si lasam sa dea in clocot. Reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 3 minute. Indepartam vasul de pe foc si incorporam branza si cascavalul. Asezonam cu sare si lasam sa se raceasca un pic. Adaugam apoi galbenusurile si cimbrul. Cu un mixer se bat albusurile spuma. Incorporam spuma de albusuri in amestecul cu branza. Turnam compozitia intr-un vas uns pe care il bagam la cuptor timp de 30 de minute.

sursa: cepapam



loading...

Adauga un comentariu