Dulciuri

Budinca din paine, gem si smantana

Publicat: 07 mart. 2012

Ingrediente:

4 felii de paine din faina integrala
marmelada sau gem de caise
8 linguri stafide
unt
5 oua
200 g smantana
2 linguri zahar
1 lingurita scortisoara

Mod de preparare:

Prima data se incinge la 170 grade cuptorul, dupa care painea se unge cu unt si marmelada. Indepartam crusta si le taiem in 4 triunghiuri. Se amesteca cu un mixer ouale, zaharul, smantana si scortisoara. Se aseaza cate 4 triunghiuri in 4 boluri termorezistente si se toarna amestecul de ou peste painici. Presaram stafidele pe deasupra. Aseazam vasele intr-o baie de apa si bagam la cuptor timp de 25 de minute. Se pot servi atat calde, cat si reci.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit