Eveniment-Social

Buget de publicitate de 10.000 euro pentru imaginea lui Adomnitei

Publicat: 14 iul. 2014
1

@ Bineinteles este vorba de bani publici @ Banii ar urma sa fie folositi la inaugurarea pistei noi de la Aeroportul International Iasi

Incredibil, Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, a ajuns sa cerseasca bani de la alesii judeteni pentru a-si face reclama la Aeroportul International Iasi. Plenul Consiliului Judetean Iasi va discuta in sedinta de astazi un proiect de hotarare legat de alocarea a 10.000 de euro pentru organizarea unui moment festiv privind inaugurarea pistei noi de la aerogara. Proiectul prevede alocarea acestor bani pentru protocolul privind masa si bautura la inaugurarea primilor 1.800 de metri din pista noua ce se ridica la aerogara ieseana. De parca asta ar fi principala prioritate a judetului, Adomnitei si-a asumat proiectul si nu a avut nici cea mai mica retinere sa ceara consilierilor alocarea acestor bani.

Consiliul Judetean Iasi va organiza o deschidere festiva a acestei piste in data de 21 august 2014 cu ocazia primei curse din aceasta data, festivitate la care vor participa invitati din Guvern, oficialitati ale orasului, judetului, reprezentanti economici, mass-media, persoane implicate in derularea proiectului, reprezentanti ai Consiliului Judetean Iasi si ai Aeroportului International Iasi, reprezentanti ai operatorilor existenti pe aeroport, reprezentanti SMURD, reprezentanti ai agentiilor de turism si ai altor societati, in total 500 participanti”, se arata in proiectul de hotarare. Si asta nu e tot. Adomnitei si Marius Bodea, directorul aerogarii, au in plan sa „sparga” acesti bani pe tot felul de activitati care sa le faca reclama personala.

„Necesarul pentru festivitatea de inaugurare a primilor 1.800 metri din pista noua a Aeroportului International Iasi planificata a fi organizata in data de 21 august 2014 preconizeaza actiuni speciale si activitati obisnuite de promovare: colaborare cu Aeroclubul Romaniei pentru transmiterea unor mesaje cu ajutorul aparatelor de zbor ultrausoare, formatie artistica, materiale de promovare, amenajare spatiu pentru public, ecran gonflabil pentru proiectarea materialelor”, se arata in proiectul de hotarare al Consiliului Judetean Iasi. PSD i-a blocat insa proiectul la sedinta din comisii de ieri, cerand ca suma sa scada semnificativ si sa fie exact ca la inaugurarea santierului. O decizie finala va fi luata astazi in sedinta ordinara. Practic, majoritatea din CJ s-a aratat nemultumita de faptul ca Adomnitei a vrut sa aloce o asemenea suma pentru a-si face reclama pe bani publici. Liberalii au vrut sa prevada in proiect si survolarea aerogarii cu unele avioane de mici dimensiuni de care erau legate cateva bannere.

Citeste si: Publicitate pe bani grei la Aeroportul Iasi

Adauga un comentariu