National

Bugetarii nu vor mai primi bonuri de masa si nici vouchere de vacanta. Vestea care loveste in TOTI ANGAJATII

Publicat: 05 ian. 2017
1
Veste proasta pentru bugetari: pana in luna martie vor trebuie sa astepte sa primeasca tichete de masavouchere de vacanta sau alte indemnizatii speciale, asta dupa ce au intrat in vigoare prevederi ale OUG 99/2016.

Angajatii institutiilor de stat nu beneficiaza nici in perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2017 de anumite indemnizatii si suplimente la salariu, potrivit  OUG 99.

in ordonanta se arata ca, nici in aceasta perioada, nu se acorda personalului din cadrul institutiilor si autoritatilor publice (centrale si locale) premii, tichete de masa, tichete cadou ori vouchere de vacanta.

Practic, este o continuare a situatiei din anii precedenti, intrucat nici anul trecut si nici in 2015, bugetarii nu au beneficiat de acestea, explica avocatnet.ro. Totusi, persoanele care lucreaza in institutiile publice finantate integral din venituri proprii pot primi tichete de masa, potrivit OUG nr. 99/2016.

Citeste si: Vrei sa ai venituri lunare mai mari? Iata in ce regiune a Romaniei trebuie sa te angajezi ca sa castigi mai multi bani

De asemenea, se pot acorda premii pentru sportivii si colectivele tehnice care au obtinut performante deosebite la actiunile sportive internationale, precum si pentru elevii, studentii, cercetatorii si profesorii care au obtinut distinctii la olimpiadele si concursurile internationale.
Adauga un comentariu