Actualitate

Bugetul alocat voucherelor pentru persoanele vaccinate s-a epuizat. Florin Cîțu: „Va trebui să luăm încă o Hotărâre de Guvern”

Publicat: 27 oct. 2021
Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri că bugetul alocat voucherelor pentru cei care se vaccinează a fost epuizat, dar va fi suplimentat

Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri că bugetul alocat voucherelor pentru cei care se vaccinează a fost epuizat, dar va fi suplimentat.

„Am vorbit acum despre acele vouchere pe care le-am introdus pentru cei care se vaccinează. Vreau să vă spun că bugetul cred că este finalizat. Va trebui să luăm încă o Hotărâre de Guvern prin care să suplimentăm bugetul pentru aceste voucere. Facem mâine o ședință de Guvern în care să suplimentăm acel buget, mai sunt câteva bugete pe care trebuie să le suplimentăm”, a declarat Florin Cîțu.

Întrebat de jurnaliști cu privire la faptul că mulți oameni au spus că nu au primit vouchere la centre de vaccinare din Capitală, coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheoghiță, a spus că acestea urmează să se distribuie.

„Creșterea numărului de persoane vaccinate este un lucru bun, rezolvăm celelalte probleme, celelalte sincope”, a adăugat Florin Cîțu.

Adauga un comentariu