Magazin

Bugs Bunny implineste astazi 75 de ani – VIDEO

Publicat: 27 iul. 2015
1
Unul dintre cele mai cunoscute si indragite personaje de desene animate „Bugs Bunny”, cel mai iubit iepure animat, si-a facut prima aparitie la 27 iulie 1940, in „A Wild Hare”. Ulterior, a aparut in serii de desene animate precum Looney Tunes si Merrie Melodies.
Considerat un simbol al copilariei, Bugs este iepurele gri, foarte inteligent, care a reusit sa-si introduca spectacorul in lumea fascinanta a desenelor animate. „Bugs Bunny” s-a nascut la Brooklyn, New York. Potrivit lui Mel Blanc, actorul care i-a dat grai, accentul sau este un amestec intre cel din zona Bronx si cel din Brooklyn.
Este cunoscut datorita replicii care l-a consacrat: „What’s up, Doc?” („Ce s-a intamplat, doctocte?”) si datorita conflictului cu alte personaje, cum ar fi Elmer Fudd, Yosemite Sam, Marvin sau Daffy Duck. Aproape intotdeauna, Bugs iese invingator din orice fel de conflict. Aceasta este o trasatura, pe care i-a atribuit-o regizorul Chunk Jones, caruia i-a placut sa puna fata in fata invingatorii si invinsii.
Adauga un comentariu