Vegetariene

Bulbi de fenicul cu sos

Publicat: 04 apr. 2013

Ingrediente:

3 bulbi de fenicul
1 pumn de seminte de fenicul
1 lingura de stafide
2 linguri de ulei
2 linguri de vin alb
2 foi de dafin
2 linguri de otet alb
1 pumn de seminte de pin
3 boabe de piper negru
1 varf de cutit de zahar
piper
sare

Mod de preparare:

Spala si curata bine bulbii de fenicul, apoi taie-i sferturi. Prajeste semintele intr-o tigaie si, separat, intr-o alta tigaie incinge uleiul, pune semintele de pin, foile de dafin, boabele de piper, semintele de fenicul si caleste-le aproximativ 3 minute la foc mare. Adauga stafidele, zaharul, sare si piper (dupa gust) si 2 linguri de apa si acopera tigaia cu un capac, apoi lasa-le sa inabuse inca 10 minute.
Feniculul cu sos dulce-acrisor se serveste cald, decorat cu stafide.

sursa: acasa



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit