Stiri si curiozitati

„Bună dimineața, iubire!”: Cele mai frumoase urări pentru cei dragi

Publicat: 18 ian. 2022
barbat care se uita in telefon
De la un simplu „Bună dimineața, iubire!” până la declarații mult mai serioase, mesajele de dimineața ne fac ziua mai bună.

De la un simplu „Bună dimineața, iubire!” până la declarații mult mai serioase, mesajele de dimineața ne fac ziua mai bună, fie că ne place să recunoaștem sau nu. Atunci când ne începem ziua cu un astfel de mesaj, totul capătă altă culoare, iar tonul zilei este unul mult mai vesel. Felul în care îți începi dimineața determină cum îți petreci tot restul zilei.

Fiecare dintre noi are o persoană dragă care îl cunoaște cel mai bine. Cu siguranță aceștia vor știi cum să vă trezească de dimineață: cu un mesaj romantic care vă trimite în al nouălea cer sau poate unul comic care să înlăture stresul.

ceasca de cafea
Felul în care îți începi dimineața determină cum îți petreci tot restul zilei.

„Bună dimineața, iubire!”: Mesaje către persoana iubită

Pe lângă cafeaua de dimineață care ne dezmorțește măcar parțial, cel mai bine merge un mesaj de la persoana iubită care să trezească chiar și cele mai adânci și ascunse sentimente ale fiecăruia dintre noi. Buna dispoziție primită prin telefon tocmai de la iubit/iubită o putem împărtăși tot restul zilei cu oamenii care ne înconjoară.

„Vreau să fiu prima voce pe care o auzi dimineața și ultima pe care o auzi seara. Așa că, fii pe fază, pentru că te sun în 5 minute.”

Ce poate fi mai frumos decât să auzi vocea persoanei iubite dis-de-dimineață? Vocea care, de obicei, îți insuflă putere, încredere și dragoste. Astfel, îți poți începe ziua împăcat, plin de noi forțe și de iubire.

„Bună dimineața! Îmi beau cafeaua de dimineață și mă gândesc la tine! Îți doresc o zi frumoasă! Ne vedem diseară.”

„Primul meu gând în fiecare dimineață e la tine. Așa că, bună dimineața! Să ai o zi superbă!”

Doar gândul că îți vei revedea partenerul poate transforma dintr-o zi grea și plină de responsabilități, într-o zi ușoară în care totul se rezolvă fără probleme. Faptul că partenerul nostru se gândește la noi și la ziua pe care urmează să o avem este de ajuns să ne facă să zâmbim și să ne relaxăm.

femeie care zambeste cu telefonul in mana
Buna dispoziție primită prin telefon tocmai de la iubit/iubită o putem împărtăși tot restul zilei.

„Bună dimineața! Să ai o zi superba și frumoasă așa ca tine!”

„Bună dimineața! Nu ți-am spus azi cât de minunată și frumoasă ești. Așa că îți spun acum, prin acest mesaj!”

Mesajele de acest gen sunt mereu binevenite pentru o femeie. Acestea îi oferă validare, ceea ce îi va schimba complet dispoziția (în bine!). Să nu uităm că și bărbații merită și au nevoie de validare, din când în când!

„Zâmbetul tău e o inspirație care mă ține motivat și zâmbitor toată ziua. Și datorită lui pot să fac tot ce mi-am propus. Bună dimineața!”

Să știm că partenerul nostru ne apreciază și împărtășește aceleași sentimente și gânduri ca și noi, este tot ce ne dorim.

ceasca de cafea cu model de inima
Pe lângă cafeaua de dimineață care ne dezmorțește măcar parțial, cel mai bine merge un mesaj de la persoana iubită.

Mesaje de „Bună dimineața” pentru prieteni

Prietenii își exprimă rareori afecțiunea pe care și-o poartă unii altora. De aceea, aceștia își vor arăta iubirea, de obicei, prin glume. Felul lor de a spune „te iubesc” este prin a-i face pe cei din jurul lor să râdă.

Aceste mesaje pot arăta precum:

„Păcat că nu-ți pot trimite prin mesaj cafeaua delicioasă și dejunul copios, așa că voi savura eu aceste bunătăți, iar ție îți doresc o zi bună.”

Știm că prietenii noștri nu spun aceste lucruri din răutate, ci din contră, vor să te facă să zâmbești. Ne simțim confortabil lângă persoanele apropiate de aceea, facem astfel de glume.

„Neața, îți șoptesc să te trezești, să te întinzi și să te duci înapoi în pat!”

Astfel, aflăm că mesajele de „Bună dimineața, iubire!” sunt mult mai prețioase decât lăsăm să se vadă. Trezește-ți persoana dragă cu unul dintre aceste mesaje pentru a vedea rezultatul!

doua cesti de cafea si o lalea
Felul prietenilor de a spune „te iubesc” este prin a-i face pe cei din jurul lor să râdă.Adauga un comentariu