Stiri si curiozitati

Bunicul Luizei Melencu a fost retinut! Ce a facut cand l-a vazut pe Gheorghe Dinca adus in casa groazei de la Caracal

Publicat: 16 sept. 2019

Bunicul Luizei Melencu a rabufnit in timpul reconstituirii din casa groazei de la Caracal

Bunicul Luizei Melencu a izbucnit in timpul reconstituirii facute de anchetatori cu Gheorghe Dinca. Barbatul a incercat sa intre in curtea lui Gheorghe Dinca, a inceput sa strige si a fost oprit de jandarmi.

Astazi, acasa la Gheorghe Dinca, in Caracal, autoritatile au organizat reconstituirea traseului si a evenimentelor petrecute in casa groazei. In apropierea casei presupusului criminal s-au aflat si bunicul si mama Luizei Melencu. In timpul reconstituirii, bunicul Luizei rabufnit! Barbatul ar fi incercat sa patrunda in curtea lui Gheorghe Dinca. Bunicul Luizei a fost oprit insa de catre jandarmi, moment in care a inceput sa strige catre fortele de ordine: „Asasini sunteti! Criminali platiti de stat sa nu va faceti datoria!”.

Gheorghe Dinca a fost dus in aceasta dimineata la casa lui din Caracal, acolo unde politistii incearca sa realizeze o reconstituire a faptelor din ziua in care Alexandra Macesanu a fost rapita. Maine ancheta va continua iar oamenii legii incearca sa afle si care a fost traseul parcurs de catre Gheorghe Dinca in ziua in care Luiza Melencu a fost rapita.

La Dobrosloveni, localitatea in care locuia Alexandra Macesanu, doua femei au fost impiedicate de catre jandarmi sa ajunga la masina cu care era transportat Gheorghe Dinca. Aparitia presupusului criminal a starnit reactii printre localnicii aflati la fata locului, care au incercat sa-l atace pe barbat. O femeie a inceput sa strige: „De ce il aparati? Nu se poate asa ceva!“, in timp ce era oprita de catre fortele de ordine sa patrunda in apropierea masinii in care se afla Gheorghe Dinca.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit