Economic Local

Bunuri de contrabanda, confiscate de politistii de frontiera ieseni

Publicat: 19 nov. 2018
1

Echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera si inspectori vamali, a descoperit ascunse, în scopul sustragerii de la controlul de frontiera, într-un microbuz, 1.000 de tigarete, diferite marci, 44 litri vodca, diverse marci, si 200 de litri vin îmbuteliat, de proveninta Duty-Free si cu timbre de acciza Republica Moldova.

Citeste si: De necrezut: Batjocura la adresa iesenilor! Iata cine a cumparat harburile de autobuze folosite de RATP Iasi

La sfarsitul saptamanii trecute s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra în tara, C.I., cu dubla cetatenie (româna si R. Moldova), în vârsta de 37 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria.

Citeste si: Hoti prinsi in timp ce furau liniile de tramvai din Iasi

"În baza profilului de risc, echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera si lucratori vamali, a efectuat un control amanuntit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care a descoperit, ascunse în torpedoul mijlocului de transport si în bagajele personale ale soferului, 1.000 de tigarete, diferite marci, 44 de litri vodca, diverse marci si 200 de litri vin îmbuteliat, de proveninta Duty-Free si cu timbre de acciza R. Moldova. Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii bunurilor descoperite, în valoare totala de 2.919 lei si sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda în valoare de 5.000 lei", au declarat reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Citeste si: Se privatizeaza serviciul public de salubritate. Francezii de la Veolia au pus ochii pe afacerea de sute de milioane euro

 

 

Adauga un comentariu