Diverse

BURAK OZCIVIT (Kemal din „Dragoste infinita”), actor si co-producator de film! Iata in ce mare proiect va fi implicat acesta imediat dupa nunta sa si ce echipa de actori va coopta!

Publicat: 20 iun. 2017

Burak Ozcivit va colabora la „Kardesim Benim 2” cu acelasi regizor, Mert Baykal alaturi de care a mai lucrat de-a lungul timpului. Marele regizor a terminat filmarile pentru productia „FI” (serial de mare succes difuzat pe Internet) si se pregateste pentru a incepe filmarile la „Kardesim Benim 2”.

Burak Ozcivit va da peste noua zile, cea mai importanta semnatura a sa, casatorindu-se cu Fahriye Evcen si, dupa o foarte scurta vacanta de miere, se va intoarce pe platourile de filmare, unde va interpreta rolul principal alaturi de prietenul lui, Murat Boz.
Carismaticul actor Burak Ozcivit este totodata si co-partener de productie pentru acest film ca si la primul. Regizorul Baykal cauta deja locatiile pentru filmari, care vor avea loc din a doua saptamana a lunii iulie, timp de cinci saptamani, deoarece la finalul lui august regizorul se va intoarce la filmarile serialului FI.

„Kardesim benim 1” a rulat in cinematografe 27 saptamani si a fost vizionat de circa 2.070.000 spectatori care au adus incasari de 23 milioane TL (aprox. 6 milioane euro). Filmul va fi in cinematografele din Turcia si numai incepand din 24 noiembrie.


(sursa: medyatava.com, viata cu aroma de cafea)

– See more at: http://www.kanald.ro/burak-ozcivit-kemal-din-dragoste-infinita-actor-si-co-producator-de-film-iata-in-ce-mare-proiect-va-fi-implicat-acesta-imediat-dupa-nunta-sa-si-ce-echipa-de-actori-va-coopta-17044914#sthash.cfBtB7We.dpufloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit