Din lumea filmului

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen, cei mai fericiti parinti! Supranumit de presa turca „copilul anului”, micutul Karan a adus mare bucurie in familia Ozcivit!

Publicat: 08 mai 2019
3

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen s-au casatorit in 2017 si si-au dorit enorm sa devina parinti.

Sambata, 13 apr, Fahriye Evcen si Burak Ozcivit si-au vazut marele vis implinit. Cei doi soti au devenit parintii unui baietel perfect sanatos, care a primit nota zece la nastere. Micutul Karan a venit pe lume, la Spitalul American din Istanbul, cu o greutate de 3 kilograme si 670 grame si o inaltime de 52 cm.

In timpul nasterii, Fahriye Evcen Ozcivit nu a fost lasata singura de Burak Ozcivit care a trait momente pline de emotie. Cei doi parinti au plans de fericire cand si-au vazut fiul.

Desi micutul Karan s-a nascut intr-o zi de 13, pentru cei doi parinti este cea mai norocoasa si fericita zi din viata lor de cuplu.

Micutul Karan Ozcivit are deja cont de Instagram si 111.000 de urmaritori. Tata si mama au 12.7 milioane si 8.1 milioane de urmaritori.Decizia de a-i deschide cont de Instagram inainte de nastere, a fost foarte discutata in mass-media.
Burak Ozcivit a explicat ca au vrut sa previna deschiderea conturilor false.

Adauga un comentariu