Magazin

BURLACUL Bogdan Vladau a omorat o femeie insarcinata pe TRECEREA de pietoni

Publicat: 12 iul. 2013
1

Pe 21 mai 2001, Bogdan Vladau (33 de ani astazi), pe atunci implicat in proiectul „Vara ispitelor„, o accidenta mortal cu masina pe Stefania Radulescu, chiar pe trecerea de pietoni din preajma spitalului Bagdasar din Capitala. Tanara era insotita de familie si era insarcinata!

Presa de acum 12 ani a relatat pe larg accidentul, oferind amanunte zguduitoare ale tragicei intamplari, astazi uitata prin arhivele timpului: „Bogdan Alexandru Vladau este cercetat in stare de libertate pentru uciderea unei femei insarcinate, chiar pe trecerea de pietoni. Acuzat de moartea tinerei Stefania Radulescu (33 ani), dosarul acestuia, care este insemnat cu „Omor din culpa”, se afla la Sectia de Cercetari penale a Politiei Capitalei. Chiar in ziua de Sfintii Constantin si Elena (21 mai 2001), in jurul orei 22.30, in fata spitalului bucurestean „Bagdasar”, Bogdan Vladau, imbarcat intr-un Jeep, proprietatea prietenei sale, i-a curmat viata Stefaniei Radulescu, chiar sub ochii prietenului ei, ai fratelui si ai cumnatei sale. Asta dupa ce a accidentat si un pusti care se afla pe bicicleta. Impactul a fost atat de puternic incat tanara, care se pregatea sa fie din nou mamica, a fost aruncata mai mult de 20 de metri, fiind proiectata pe capota unui Trabant. Cercetarile expertilor de la Politia Rutiera releva faptul ca Bogdan nici macar nu a franat inaintea accidentului si ca avea o viteza foarte mare”, notau ziarele vremii, citand surse judiciare.Apoi, pe masura ce cercetarea cazului a evoluat, s-a dovedit ca actualul „Burlac” a primit pana la urma celebrul NUP (neinceperea urmaririi penale), intr-un caz limpede ca lumina zilei!
sursa: wowbiz.ro

Comentarii
  • Unde e neregula din ce ati relatat dvs? A omorat-o pe trecere, pe vre-un marcaj ceva? Intradevar, nu a facut un lucru bun ca a dat cu masina peste ea, dar a baga un om la inchisoare pentru ca acea fata nu a nimerit trecerea de pietoni e cale lunga….

    • Prietene, tu stii sa citesti? cate clase ai facut? ori ai nevoie de o pereche de ochelari. CHiar e scris cu BOLD ca a omorat-o pe trece….fara sa franeze.

  • aloooo citeste ,ai macar 2,3 clase? exact pe trecerea de pietoni, a omorat-o ,niciodata nu mi-a placut ,ce actor ,ce naiba ,e burlac ?asa sa ramana si a mai dat inainte si peste un copil ce era pe bicicleta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si tot a ramas in libertate ,ca si Huidu ,,bravo ce poti sa mai zici? bv politiei ,avocati ,si in special judecatori astia ar trbui calcati ,ca prea judeca dupa cum ii tuna!!!!

  • da ,ei trebuie ,ce fel judeca ,ei nu vad cauzele sunt chiori ,cand auzi si vezi asa ceva ,acum e mare burlac la tv te ia scarba de asa om ,a omorat de fapt 2 ,fata era insarcinata !!!o sa plateasca in fata lui Dumnezeu!!!

Adauga un comentariu