Magazin

BURLACUL revine la ANTENA 1. Cine este BARBATUL pentru care se vor lupta acum FEMEILE

Publicat: 03 iun. 2013
1

Dupa trei sezoane pline de adrenalina, in care pretendentele burlacilor au demonstrat ca iubirea ca in povesti chiar exista, suspansul, emotiile si trairile intense isi dau din nou intalnire la Antena 1, in cel mai nou sezon al reality show-ului „Burlacul„.

Bogdan Vladau
este protagonistul celui de-al patrulea sezon al show-ului si totodata cel care va pune pe jar inimile domnisoarelor, scrie libertatea.ro.

E tanar, rebel si nonconformist, asa ca Bogdan Vladau porneste increzator si plin de speranta in cautarea sufletului-pereche: „Sunt convins ca voi porni in aventura vietii mele. Abia astept sa le cunosc mai bine pe fete, stiu sigur ca ne vom distra pe cinste! Deja am remarcat cateva domnisoare care mi-au cam pus inima pe jar, iar cum formatul prevede si cateva intalniri private… sigur se va lasa cu scantei!”,

Dupa limuzine frematand de emotii, saruturi pasionale, intalniri incandescente, dispute la scena deschisa si rauri de sampanie, un nou burlac se pregateste sa isi gaseasca la Antena 1. Gazda show-ului, Catalin Botezatu, este pregatit sa ii impartaseasca din experienta lui, atat ca burlac al primului sezon, cat si ca amfitrion al celorlalte doua.

Adauga un comentariu