News Flash:

Bursa locurilor de munca pentru studentii si absolventii de la Cuza

14 Iunie 2010
3240 Vizualizari | 0 Comentarii
Prof univ dr Carmen Cretu
• Actualii studenti si absolventii Universitatii Al. I. Cuza au oportunitatea de se angaja in slujbe apropiate de specializarile urmate in timpul facultatii • Astfel, pe 17 iunie 2010 se va derula, in intervalul orar 10.00-16.00, bursa locurilor de munca, eveniment organizat de Centrul de Informare Profesionala, Orientare în Cariera si Plasament sub coordonarea prof. univ. dr. Carmen Cretu, prorector al Universitatii Cuza

Joi, 17 iunie 2010, Universitatea Al. I. Cuza (UAIC) gazduieste bursa locurilor de munca, eveniment desfasurat în cadrul proiectului "Stagii de pregatire practica si activitati de stimulare a insertiei pe piata muncii pentru studenti si absolventi", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007-2013. Evenimentul va avea loc în Sala Pasilor Pierduti din Corpul A al UAIC, în intervalul orar 10.00-16.00. Bursa locurilor de munca va reuni firme, institutii si organizatii apropiate domeniilor de studiu din cadrul Universitatii Cuza, care fac angajari sau care doresc sa îsi completeze baza de date. Acest moment reprezinta o ocazie deosebita atat pentru studenti, cat si pentru absolventi, ca acestia sa afle informatii ce vor contribui la pregatirea lor pentru viata profesionala si o ocazie pentru firme de a face cunoscute asteptarile de la viitorii angajati. Proiectul "Stagii de pregatire practica si activitati de stimulare a insertiei pe piata muncii pentru studenti si absolventi" a fost conceput de catre Centrul de Informare Profesionala, Orientare în Cariera si Plasament (CIPO), sub coordonarea prof. univ. dr. Carmen Cretu si a primit aprobarea pentru co-finantare din fonduri europene în vara anului 2009. Universitatea contribuie, prin acest proiect, la dezvoltarea abilitatilor practice ale studentilor în vederea îmbunatatirii insertiei pe piata muncii prin sesiuni de instruire si stagii de practica, monitorizati permanent de tutori din partea organizatiei de primire, cat si de tutori din partea facultatilor din cadrul Cuza. Proiectul este co-finantat din Fondul Social European, prin POSDRU, Axa Prioritara 2, respectiv "Corelarea învatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii", Domeniul Major de Interventie 2, "Tranzitia de la scoala la viata activa". Costurile sunt acoperite de finantatori în proportie de 98 la suta, iar Universitatea Cuza participa cu restul de doua procente.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 22 queries | Mysql time :0.014754 (s)