National

Burse DAAD pentru masteranzi si cercetatori

Publicat: 07 oct. 2011
1

Serviciul German pentru Schimburi Academice (DAAD) pune la dispozitia studentilor romani, pentru anul universitar 2012-2013, burse de studiu.

Potrivit site-ului Universitatii din Bucuresti, sunt finantate cursuri de limba, programe de cercetare in cadrul universitatilor din Germania si, de asemenea, se ofera posibilitatea de a aplica la un program de masterat sau cercetare in limba engleza. Termenul de depunere a aplicatiilor pentru bursele de masterat pentru absolventii tuturor disciplinelor, pentru cei din domeniul economic, artisti si arhitecti, dar si pentru doctoranzi si cercetatori este 31 octombrie 2011.

Termenul de depunere a aplicatiilor pentru reinvitarea fostilor bursieri, pentru stagii de cercetare, pentru cadre didactice si cercetatori, pentru artisti si arhitecti este 15 noiembrie.

In ceea ce priveste cursurile universitare de vara pentru studenti si absolventi straini in Germania, termenul de depunere a aplicatiilor este 30 noiembrie.

Candidatura la calatorii pentru orchestre de studenti straini in Germania poate fi transmisa cel târziu cu trei luni inainte, la fel si pentru programe post-doctorale.

Adauga un comentariu