Stiri si curiozitati

Busu este coplesit de situatie. „Lucrurile astea te obliga sa iti vezi de treaba ta”

Publicat: 11 ian. 2019

Indragitul prezentator al rubricii Meteo de la Pro TV a vorbit deschis despre cum au reactionat oamenii la suferinta sa.

Mai precis, acesta s-a simtit coplesit peste masura sa stie ca atatia oameni l-au sustinut si au fost alaturi de el neconditionat, iar asta este un sentiment unic.

Florim Busuioc este una dintre cele mai indragite vedete din Romania, iar cand a suferit infarctul a fost un soc pentru toti. Oamenii s-au grabit sa-i dea mesaje si sa-l sustina moral.

„Faptul ca m-am intors la Vremea a insemnat foarte mult pentru mine, mi-am demonstrat ca pot sa fac asta. Nu numai ca mi-am demonstrat mie ca pot sa fac asta, dar se pare ca am demonstrat tuturor, pentru ca a venit un val atat de mare de mesaje, de simpatie, de aprecieri incat n-am putut sa-i fac fata.

Mi s-a parut coplesitor ca toata lumea dadea mesaje pe site, pe Facebook, peste tot. Lucrurile astea te obliga sa iti vezi de treaba ta, sa o faci bine in continuare si nu e chiar atat de simplu sa duci in spate atata simpatie”, a spus Florin Busuioc in cadrul unei emisiuni tv, potrivit spynews.ro.

Busu, care este si actor, a suferit infarctul in timpul unui spectacol de teatru jucat la Filarmonica Oltenia din Craiova. Actorul inca nu si-a revenit complet: „Am vreo 5 coaste rupte care nu ma lasa sa respir cum trebuie”. Busu respira foarte greu din cauza coastelor rupte din timpul manevrelor de resuscitare.loading...

Adauga un comentariu