Magazin

Busuioc a dezvaluit numele adevaratului sau salvator dupa ce s-a prabusit pe scena

Publicat: 19 ian. 2019

In noiembrie anul trecut, actorul Florin Busuioc a suferit un atac de cord la finalul unei piese jucate pe scena teatrului din Craiova.

Salvat ca prin minune de medici, dupa ce a suferit un atac de cord la finalul unei piese jucate pe scena teatrului din Craiova, in noiembrie anul trecut, actorul Florin Busuioc a povestit care a fost primul om care i-a acordat ajutorul. ”Nu m-am simtit deloc rau in dimineata aia, nu a avut niciun semn Cred ca am fumat cam mult toata perioada asta. Nu mai fumez acum, nu mai simt nevoia sa fumez. Am fumat 40 de ani, groaznic, ceva infiorator. Sa nu faceti asta. Daca puteti sa nu fumati, nu fumati. Fumam 3 pachete pe zi. Nu era o placere, era un impuls, pentru gest si cine stie pentru ce altceva. (…)

S-a repezit spre mine colegul Bogdan Talasman, care mi-a facut resuscitare, a durat ceva pana a venit si echipajul SMURD, care a preluat toata treaba. Dupa aceea am fost dus la spital si a fost bine”, a recunoscut Busu in emisiunea lui Catalin Maruta. In prezent, Florin Busuioc s-a reintors sa prezinte vremea, luand totusi o pauza de la activitatea teatrala.loading...

Adauga un comentariu