Magazin

Ca in filme! O tanara romanca este marea dragoste a unui milionar din America! Mascatii nu au crezut in sutele de mii de dolari din conturi si au incatusat-o

Publicat: 18 iun. 2019
1

Intamplare mai putin obisnuita in Romania. Un american, milionar in dolari, s-a indragostit de o tanara romanca domiciliata in Onesti. Din cate se pare, acesta a decis sa ii ''rasplateasca'' iubirea cu o suma imensa de bani. Concret, Jay B, in varsta de 63 de ani, este un milionar domiciliat in Florica si, culmea, desi este casatorit si are 8 copii, si-a gasit aleasa inimii intr-un salon de masaj din Italia. Roxana Andreea Rotaru este tanara romanca de care batranul s-a amorezat atat de tare incat i-a trimis fetei in intervalul 19.04.2018-21.06.2018 o mica avere. Intreaga poveste pare desprinsa din filme, mai ales ca banca Raiffeisen a somat-o pe romanca sa isi scoata banii din cont, iar dupa aceea aceasta a fost oprita de mascati. Intr-un interviu pentru libertatea.ro, tanara povesteste faptul ca a fost ''tavalita'' si incatusata de mascati si ca i s-a pus si sechestru pe conturi. 

Intreg dosarul este pastrat la naftalina la Tribunalul Brasov, iar oamenii legii cauta nod in papura pentru a-si justifica gesturile facute, dar fara succes. Nu pot dovedi ca banii fetei ar proveni din activitati ilicite. 

Cei doi s-au indragostit nebuneste, iar americanul i-a promis o viata ca in povesti
Americanul s-a indragostit nebuneste de Andreea si i-a promis o viata ca in povesti daca renunta la meseria de maseoza. Fata a avut o oarecare emotie, dar in cele din urma a acceptat, desi nu stia la ora aceea ca Jay este un american putred de bogat. Au urmat zeci de vacante, toate in Europa, iar in scurt timp, conturile tinerei erau doldora de bani, nu mai putin de 600.000 de mii de dolari intrase in ele. Banca nu a crezut in povestea tinerii si Roxana,  pe 20 august 2018, un mail i-a tulburat Roxanei somnul de dupa-amiaza. La ora 15.35, Georgiana Chiriac, care se ocupa direct de contul onestencei, a expediat de la calculatorul din banca somatia privind decizia de incheiere a colaborarii. Si o avertizare ca pana pe 17 octombrie 2018 este musai sa faca si curat in toate cele trei conturi. Altfel, i le inchide si ii ramane sa fluiere la paguba. 
 

Adauga un comentariu