Fotbal intern

Ca la balamuc: Borcea si Condescu, la un pas de bataie!

Publicat: 23 feb. 2011

Cu cateva zile inainte ca Pandurii sa piarda la masa verde meciul cu Otelul Galati, Cristi Borcea si Marin Condescu au avut un schimb dur de replici si imbranceli, la ziua lui Bella Kassai. Conform Onlinesport, invitatii la ziua lui Kassai au oprit conflictul, cand totul parea ca va degenera. Nu se cunoaste motivul pentru care cei doi au fost la un pas de bataie, insa martorii oculari au povestit ca dupa mai multe imbranceli, totul putea degenera intr-o adevarata bataie.
Gigi Becali, prieten cu ambii conducatori participanti la acest scandal, a confirmat ca a avut o discutie cu Marin Condescu despre tensiunile aparute la ziua lui Bella Kassai.
Incidentul dintre Borcea si Condescu a avut loc vineri. La cinci zile distanta, Pandurii a pierdut la masa verde meciul cu Otelul Galati, dupa ce nu a platit datoriile catre Dinamo.
Cristi Borcea a sustinut, miercuri, ca a facut mai multe propuneri avantajoase pentru ca Panduri sa nu piarda la masa verde, insa oficialii gorjeni s-au opus. Din acest motiv, presedintele lui Dinamo a acuzat un blat intre Pandurii si Otelul, pentru ca punctele sa mearga la Galati.loading...

Adauga un comentariu