Local

Ca la noi. Hoate din Iasi fugarite de politie pe camp. Un pensionar a fost salvat in timp record

Publicat: 13 ian. 2014
La data de 11 ianuarie 2014, in jurul orei 12:30, politistii de la Sectia 6 Politie Rurala Pascani, in timp ce-si desfasurau activitatea in zona comunei Miroslovesti, s-au sesizat din oficiu despre faptul ca, la vederea patrulei, trei femei au fugit din fata oamenilor legii. Politistii au pornit in urmarirea femeilor, pe care le-au prins pe un camp si le-au dus la Postul de Politie Miroslovesti pentru stabilirea identitatii si a motivului pentru care au dorit sa dispara la vederea politiei.
Astfel, cele trei femei au fost identificate ca fiind B.M, de 36 de ani, CC, de 27 de ani si RM, de 36 de ani, toate din comuna Ciohorani. Fiind solicitate sa depuna la vedere, pe masa, toate bunurile pe care le au asupra lor, BM a scos un pachet cu o suma de bani, despre care, in urma verificarilor, s-a stabilit ca au fost sustrasi, cu doua ore inainte ca femeile sa fie capturate, din locuinta unui pensionar in varsta de 76 de ani din Miroslovesti.
La solicitarea politistilor, batranul a facut verificari in casa si a constatat ca ii lipseste suma de 3.400 lei. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate, iar pe numele femeilor a fost intocmit dosar penal pentru furt calificat, cele trei persoane fiind cercetate in stare de libertate.


loading...

Adauga un comentariu