National

Ca la romani la nimeni! Pompierii muncesc, satenii se uita. Intr-o comuna din Vaslui, localnicii ajuta autoritatile cu privirea VIDEO

Publicat: 14 sept. 2013
1

Inundatiile care au avut loc in Vaslui au lasat in urma lor tone intreg de mal si nisip, atat in casele oamenilor, cat si pe strazi. Cu toate acestea, in timp ce autoritatile incearca sa ajute satenii, acestia stau si se uita, fara sa faca nimic.

O serie de imagini surprinse de Romania TV in Vaslui arata modul in care satenii participa la curatarea drumurilor de mal si nisip. Astfel, in timp ce pompierii „dau la lopata”, mai multi localnici stau si se uita la ei, aratand de multe ori cu degetul spre cei care au venit sa le dea o mana de ajutor.

O viitura puternica s-a produs, vineri dimineata, pe paraul din localitatea Zorleni, 15 locuinte si 50 de gospodarii fiind inundate. La solicitarea autoritatilor locale, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Vaslui a mobilizat in zona inundata mai multe echipaje de pompieri pentru evacuarea apei.

„Se actioneaza in zona afectata de inundatii cu 35 de pompieri militari, doua autocamioane si cinci motopompe pentru evacuarea apei, in primul rand, din locuintele inundate. Echipajelor noastre de interventie sunt sprijinite de zeci de localnici ai Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Zorleni, care folosesc alte trei motopompe”, a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al ISU Vaslui, Alina Poiana.

Comentarii
 • Marlanoi nesimtiti stau si privesc in loc sa dea o mana de ajutor.Asta e tipul specific de finta care este din ce in ce mai raspandit pe plaiurile noastre mioritice.Ne meritam soarta cu varf si indesat.

  • Atunci cand Mihai-Razvan Ungureanu, in calitate de prim-ministru, a reprosat „poporului” asemenea comportament… „poporul” s-a… simtit dator sa aplaude rasturnarea guvernului. Va recunoasteti, romanilor? Astia sunteti!

 • Daca e sa ne uitam bine la ei se observa ca’s betivii satului, analfabetii care beneficiaza de ajutor social ca voteaza!
  Trebuiau lasati in apa!

 • Nesimtire crasa la godacii astia privitori ! Autoritati locale la fel de nesimtite ca apeleza la sprijinul altora, in timp ce porcii grohaitori din localitatile calamitate stau si privesc cum altii le fac munca.Primarii trebuie sa-i puna la treaba, sa lucreze impreuna chiar si nu sa astepte cu copitele/labele intinse si scarpinandu-si burdihanele la crasme ajutor de la pompieri, soldati si jandarmi. Niste scarnavii care nu merita ajutati cu nimic, trebuie lasati sa crape pana vor pune mana sa munceasca, asa cum este normal pentru oameni normali adulti si responsabili. Jigodiilor ordinare, huuuuuuuuoooooo !

 • La fel se uitau la noi cand ne scotea partidu’ sa culegem porumbu’! Mitocanie, lipsa de educatie elementara, golanie, lene si prostie toate adunate unor indivizi idioti genetic! Asta-i tipul genetic al romanului,,,,

 • ALOOO,ASTIA INCASEAZA CUMVA AJUTOR SOCIAL???? PAI CRED CA AR TREBUI SA LI SE CAM TAIE AJUTORUL!!!! BETIVI ORDINARI, TREBUIA LASATI IN APA CA ASA MERITA! ESTE STRIGATOR LA CER ! CATA NESIMTIRE, MAI AU TUPEUL ORDINAR SA IA IN RAS POMPIERII AIA CARE MUNCESC DIN GREU SA-I SCOATA DIN MOCIRLA,RUSINE JAVRELOR IMPUTITE! VOI NU SUNTETI ROMANI! ACUM PROBABIL CERSESC AJUTOARE DE LA STAT ! HUOOOO SCARBELOR,GUNOAIE DE INDIVIZI ! ESTE REVOLTATOR!

 • Aia stateau in drum, dar am vazut cand a intervenit armata, pompierii si jandarmii si ei stateau in crasma si cand au fost invitati la munca au spus ca cei mai sus mentionati trebuie sa munceasca ca pentru asta sunt platiti!Niste rebuturi sociale. Niste nesimtiti. Dupa ce ca te duci sa ii scoti de acolo te mai iau si la misto! Animale, scursuri ale societatii!!!

 • Acum le da guvernul ajutoare,bani sa mearga crasma bine in sat! Astia meritau sa-i lase in noroi,ce javre de 2 bani, nu au pic de rusine si respect! De ce oare au trimis pompierii si armata acolo ?????? Sa le desfunde santurile la puturosii aia? Aia au primar acolo? Rebuturi sociale!Ma deranjeaza faptul ca noi,oamenii cinstiti platim la stat sa le dea la unii ca astia ajutoare! Sa primeasca ajutoare oamenii care merita,nu baraglidenele astea ordinare !

Adauga un comentariu