Actualitate

Cabral danseaza in lift ca sa aiba chef de viata

Publicat: 08 aug. 2012

Vesnic pus pe sotii si pe glume, Cabral are cateva metode prin care se mentine vesel! Ba chiar a intocmit o intreaga lista cu sugestii despre cum isi poate pastra oricine tonusul la cote maxime.

El, spre exemplu, danseaza in lift… „Sa conduci pe muzica de desene animate iti da chef de viata? Sa te imbraci in mov cu roz si putin turcoaz provoaca revenirea chefului de viata? Sa mergi la birou pe bicicletla iti face ziua mai buna si face cheful sa tresalte? Pai daca stii macar o parte din chestiile care iti vitaminizeaza cheful de viata, atunci fa-le!", a scris Cabral, pe blogul personal.

Mai mult, daca ai vreun gand de un dans in lift, trebuie musai sa-l pui in aplicare. „Ai incercat vreodata sa dansezi in liftul de la serviciu? Ia fa tu cateva miscari de dans din alea nebune atunci cand urci cu liftul spre biroul tau, sa vezi ce zambet larg o sa ai cand se vor deschide usile. Vezi, totusi, sa nu dansezi de nebun prin lift decat daca esti singur", adauga prezentatorul emisiunii „Povestiri de noapte", de la postul tv ACASA.loading...

Adauga un comentariu