Stiri si curiozitati

Cabral nu se mai poate ridica din pat! Cu ce probleme se confrunta prezentatorul TV

Publicat: 11 ian. 2019

2019 a inceput „cu peripetii” pentru Cabral, care a anuntat recent ca inca de la Craciun este tintuit in pat din cauza unei hernii. Prezentatorul TV a sperat ca problema se va remedia in scurt timp, motiv pentru care a tacut malc pana acum, insa, cum trebuia sa fie prezent in cadrul eveniment in ziua urmatoare, acesta si-a dat seama ca trebuie sa isi anunte admiratorii de „patania” prin care trece de cateva zile bune.

Se spune ca asa cum te prinde Anul Nou, asa iti va merge pe intreaga perioada a anului! Nu ii dorim acest lucru lui Cabral, avand in vedere ca acesta si-a petrecut seara de Revelion in pijamale si, probabil, in pat, neacordand prea mare atentie evenimentului. Iata insa ca zicalele vechi au si ele un sambure de adevar, dat fiind faptul ca indragitul prezentator TV a dezvaluit ca este imobilizat la pat, bucurandu-se de o hernie de toata frumusetea.

Cum a ajuns Cabral tintuit la pat dupa Sarbatori

Cabral a publicat un mesaj pe blogul personal, in care le-a povestit admiratorilor sai cum s-au desfasurat ultimele saptamani din viata lui, avand in vedere ca nu s-a putut deplasa prea mult din cauza unei dureri insuportabile de spate cauzate de hernie. Se pare ca desi nu a pus prea mare pret pe noaptea dintre ani, Cabral s-a distrat totusi in vacanta de Sarbatori, acesta dezvaluind ca motivul principal pentru care a ajuns in acest stadiu sunt sporturile de iarna pe care le-a practicat.

Cum isi dorea sa ajunga neaparat la un eveniment, prezentatorul TV le-a explicat fanilor lui de ce nu mai poate fi prezent in locatia respectiva. „Imi place sa fiu sincer. Decat sa tac si sa ma dau maine lebada ranita, mai bine spun de-acum.. maine nu cred ca ajung. Pentru ca sporturi extreme, inca de la Craciun sunt legat de pat. Am tot sperat sa-mi revin pana la eveniment, dar acum, cu o seara inainte, imi dau seama ca ma mint singur.

Am o hernie la L4, cu deplasare. Doare, mamica mea, doare de parca tot piciorul stang e o masea ce pulseaza. Maine dimimneata o sa va fiu alaturi cu mintea. Dar sa n-ai impresia ca ai pierdut mare lucru pentru ca nu voi fi eu acolo. Ai o mana de oameni care vor face oricum sa nu mi se simta lipsa”, a scris Cabral pe blogul personal. La inceputul lunii decembrie, Cabral a devenit tatic pentru a doua oara, dupa ce sotia lui, Andreea Ibacka, a nascut o fetita perfect sanatoasa.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit