Cabral și-a găsit nevasta cu doi bărbați! „Deci, nu te mai suport!”

29 mai 2024, 08:30,
BZI.ro, în Actualitate

Cabral și a găsit nevasta cu doi bărbați în casă. Dezvăluirea a fost făcută de vedetă pe contul lui de Instagram. Cei doi erau colegii actriței, care o ajutau să realizeze o filmare, după cum a declarat aceasta.

Cabral și a găsit nevasta cu doi bărbați!

Cabral a postat recent, pe contul lui de Instagram, un videoclip în care dezvăluie că a găsit-o pe soția lui cu doi bărbați în casă. În imaginile postate pe rețeaua de socializare, se poate observa cum prezentatorul, ajuns în fața locuinței, o prinde pe Andreea Ibacka în compania a doi bărbați.

Cei doi bărbați erau colegii actriței, care o ajutau să realizeze o filmare, după cum a declarat aceasta.

„Să se vadă că am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați! Uite-o! Scandal!!!!”, a exclamat Cabral în clipul postat pe Instagram.

Reacția Andreei Ibacka a venit imediat.

„Deci nu te mai suport! Mi-ai stricat filmarea a șaptea oară! Pleacă!”, a spus, în timp ce râdea, cunoscuta actriță.

Cunoscându-le stilul și umorul, fanii celor doi nu s-au îngrijorat la vizualizarea videoclipului. Andreea și Cabral sunt căsătoriți din 2011 și au împreună doi copii. Cu toate că au parte uneori de momente tensionate, cei doi reușesc mereu să treacă peste prin umor.

„Nu avem o căsnicie perfectă, avem o căsnicie normală, cum are toată lumea, cu suișuri și coborâșuri. Dar ne leagă foarte multe și atunci când există iubire, știi cum e, îți mai scoți și ochii, dar mai lași și de la tine. Cam așa și la noi. Sigur că da, numai că acasă nu e ca pe sticlă. Acasă mai apar și nervii, nu doar umorul”, a declarat, în trecut, Andreea Ibacka.

Cabral, prins cu o femeie frumoasă

De 1 mai, Cabral s-a distrat într-un club la mare și a fost fotografiat în timp ce se îmbrățișa cu o șatenă. Apoi, prezentatorul TV a clarificat lucrurile și a vrut să se înțeleagă că cea cu care a fost surprins îi este bună prietenă. Zilele trecute, în presă au apărut noi imagini cu el și o altă femeie. Și de această dată s-a văzut nevoit să iasă în față cu explicații.

Cabral a explicat că femeia alături de care a fost surprins îi este prietenă de ani de zile. Situația pare s-o fi amuzat și pe soția lui, Andreea Ibacka, dat fiind că prezentatorul TV marchează a doua abatere în mai puțin de o lună.

„Acum ceva zile am apărut la ziar că sunt foc pe șatene. Așa e, îmi place mult de prietena mea Cori, șatena. Dar la fel de mult îmi place de bărbat-su Marius, că e băiat mișto și de viață. Acum văd că se întreabă dacă are picioare frumoase… Sunt însurat, așa-i, cu o femeie despre care eu cred că e foarte frumoasă. Și pot spune fără apăsări că… Da, Claudia Neghină are niște picioare superbe! Dar știe și ea asta, nu m-a întrebat niciodată în vreo 26 de ani de când o știu… (nu știu de ce nu-i pot da TAG, poate îi dă cineva în comentarii, mersi!). Oricum, o fi bine că după ce faci un copil primești titlul de blondisancă (ce-o fi asta n-am de unde să știu…)“, a comentat Cabral.

Prezentatorul TV a precizat că dacă soția sa nu ar fi știut cum stau lucrurile, ar fi putut avea scandal în casă.

„Oare cum o fi dacă colega mea de apartament n-ar avea încredere în ea sau în noi? Ar fi ieșit niște probleme în familie? Probabil că ar fi ieșit. Nu e cazul, ne luăm la mișto pe Whatsapp… că așa sunt eu, mai ispitit“, a menționat Cabral, care și-a găsit nevasta cu doi bărbați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *