Stiri si curiozitati

Cabral si Andreea Ibacka au ales nasii de botez pentru fetita lor

Publicat: 15 mart. 2019

Andreea Ibacka, sotia lui Cabral, a adus pe lume, in urma cu trei luni, o fetita, iar acum se pregatesc de botez. Cei doi au dezvaluit numele ei, dar si cine ii vor fi nasi!

Alegerea numelui pentru fetita nu a fost deloc o misiune usoara, insa fiica cea mare a lui Cabral, din prima casatorie, a fost foarte inspirata si i-a ajutat in luarea unei decizii.

Botezul micutei Namiko va avea loc in scurt timp, pentru ca Andreea Ibacka planuieste ca evenimentul sa fie in luna mai. Petrecerea de botez va fi una destul de restransa si vor participa doar apropiatii acestora. Nasii de botez ai micutei Namiko vor fi Irina si Razvan Fodor, nasii de cununie ai Andreei Ibacka si ai lui Cabral.

"Ne-am gandit si la botez, dar inca nu ne-am organizat ca sa zic asa. L-am tot amanat. Probabil va fi la sfarsit de mai. Nu-mi doresc nimic sofisticat, adica vom fi o mana de oameni, familia, cativa prieteni si vom face un gratar. Probabil o sa ma organizez pe ultima suta de metri. A fost important sa gasesc o biserica si am ales-o. O sa fie un eveniment simplu, cu tematica romaneasca. Vor fi aceiasi nasi, Irina si Razvan Fodor, care ne-au si cununat acum cativa ani", a dezvaluit Andreea Ibacka pentru viva.ro.loading...

Adauga un comentariu