Local

Cad stalpii in trambitatul parc al primarului Gheorghe Nichita

Publicat: 27 iul. 2011

Primarul Gheorghe Nichita s-a laudat in mai multe randuri cu Parcul Piata Voievozilor, din cartierul Alexandru cel Bun. Acolo s-a format in timp si electoratul forte al edilului PSD. Daca, la un moment dat, acesta era multumit de parc, acum nu se mai poate spune acest lucru. Si asta pentru ca obiectivul primariei a inceput sa se degradeze. Un stalp cu felinare, care lumineaza seara parcul, sta sa cada, chiar in capul pensionarilor, majoritatea locuitori ai cartierului Alexandru cel Bun. Pozitia ciudata a stalpului a fost observata de reporterii BUNA ZIUA IASI in cursul acestei saptamani. Reprezentantii primariei nu s-au autosesizat pentru a rezolva problema. Contactati telefonic, acestia sunt de parere ca o masina ar fi deranjat stalpul. Accesul acolo nu se poate face cu masina. „Este posibil sa fi fost un accident sau un act de vandalism. Nu stim daca este rea vointa din partea vreunui cetatean. Este un obiectiv semnificativ pentru zona respectiva si, de aceea, vom reface. Daca vor exista semne de vandalism, vom cere Politiei Locale sa patruleze mai des sau sa monteze o camera de luat vederi”, si-a dat cu parerea Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al primariei.

Nu este singura problema

Pe langa stalpii care cad, pot fi observate si alte probleme in Parcul Voievozilor, mai ales in cursul diminetii. Mizeria persista langa banci, cainii comunitari au pus stapanire pe zona, iar fecalele acestora au inlocuit gazonul din preajma copacilor. Chiar si asa, pensionarii aplauda initiativa primarului. Bineinteles, pentru a impresiona, nu demult a trantit o statuie in parc, ca sa vada pensionarii cat de gospodar este conducatorul. A dat o caruta de bani (349 de mii de lei – n.r.) pe realizarea statuii lui Alexandru cel Bun. Dar nu a reusit sa prosteasca locuitorii cartierului pana la capat. Nichita si-a dorit mult si o fantana arteziana. Insa nu au mai fost bani. Poate inainte de alegerile locale din 2012.loading...

Comentarii
  • Stalpul ala abia acum a fost observat voi dar e asa de cativa ani buni, tocmai de cand s-au schimbat ceva tevi de apa care trec prin parc, si nu ma refer la cele de incalzire. De cainii comunitari au grija tonetarii din zona de aceea sunt asa de multi. Bine ca ati semnalat aceasta problema autoritatilor si poate or sa ia masuri sa nu se intample vreo tragdie.

Adauga un comentariu