Magazin

Cadavrul actritei DISPARUTE la inceputul lui octombrie a fost GASIT

Publicat: 17 oct. 2014
1
Cadavrul actritei Misty Upham, cunoscuta pentru aparitia sa in filmul „Tinutul din mijlocul verii/ August: Osage County” si care a disparut pe 6 octombrie, a fost gasit in regiunea orasului Seattle, potrivit unui anunt facut joi de politistii americani, potrivit tmz.com.
Disparitia actritei Misty Upham, in varsta de 32 de ani, care a jucat rolul menajerei Johnna Monevata in pelicula „Tinutul din mijlocul verii/ August: Osage County” din 2013, a fost raportata de tatal vedetei, pe 6 octombrie, iar autoritatile au anuntat joi descoperirea unui cadavru, potrivit Reuters.Unchiul vedetei a declarat ca autoritatile au confirmat ca este vorba despre actrita disparuta la inceputul lunii octombrie.
Misty Upham a fost vazuta ultima data pe 5 octombrie, in timp ce pleca, pe jos, dintr-un apartament de langa Auburn, la 30 de kilometri sud de Seattle, potrivit lui Steve Stocker, seful Politiei din Auburn.
Ofiterii au fost informati ca un cadavru a fost descoperit intr-o zona impadurita, la baza unui dig de 46 de metri inaltime, in apropiere de un rau, la sud de Seattle, potrivit declaratiei facute joi de Stocker.
Politistii au gasit la fata locului o poseta care continea acte de identitate care au apartinut actritei. Medicii legisti nu au stabilit deocamdata cauza mortii.
Cadavrul a fost descoperit de un membru al familiei lui Upham, care se afla in zona pentru a o cauta pe actrita.
Adauga un comentariu