Magazin

Cadouri pe care i le poți oferi jumătății tale cu ocazia aniversării relației sau căsătoriei

Publicat: 05 mai 2022

Aniversarea relației sau a căsătoriei este întotdeauna un mare motiv de bucurie. De aceea, este bine să o sărbătorești alături de persoana iubită așa cum vă doriți. Unele persoane aleg să meargă la o cină romantică, altele să petreacă acasă, vizionând serialul preferat sau un film care stârnește emoții de fiecare data. Indiferent dacă alegi să stai acasă, să mergi în oraș sau de ce nu, să planifici o excursie într-un loc romantic, nu uita și de cadoul pentru jumătatea ta. Dacă nu știi ce să îi dăruiești sau de unde să alegi cadoul perfect, îți recomandăm cadouri cuplu de pe jessprint.ro. În continuare, îți vom prezenta câteva dintre preferatele noastre și suntem siguri că îl vei alege pe cel potrivit.

Începem prin a-ți recomanda acest Cadou personalizat Harta stelara+Piesa preferata. În ultimii ani, hărțile stelare au devenit din ce în ce mai populare și nu este de mirare de ce. Sunt ideale pentru a marca un moment deosebit din viața unui cuplu și nu numai. Poți alege să personalizezi această hartă cu imaginea cerului din noaptea primei întâlniri sau momentului în care v-ați spus prima dată ,,te iubesc”. De asemenea, poți alege și piesa voastră preferată pentru a completa acest cadou.

Sursa foto: https://www.jessprint.ro/cadou-personalizat-harta-stelara-piesa-preferata.html

Dacă îți dorești să decorezi pereții sufrageriei sau ai dormitorului cu pozele voastre, îți recomandăm să optezi pentru un Tablou personalizat cu 11 poze si text. Acesta va fi una dintre mărturiile voastre de iubire și oricine vă va trece pragul casei, îl va putea admira. Tabloul poate fi personalizat cu 11 dintre cele mai dragi poze ale voastre și un text, la alegere, care vă definește cel mai bine povestea de iubire.

Sursa foto: https://www.jessprint.ro/tablou-personalizat-cu-11-poze-si-text.html

Îți plac decorațiunile simple, dar de efect? Atunci suntem siguri că vei aprecia și acest Cadou personalizat cupluri Povestea noastră. Așa cum poți observa și din imagine, este o plachetă ce poate fi personalizată cu fotografia voastră preferată și cu un text care va stârni emoție, ori de câte ori îl vei citi. Placheta este însoțită de un suport pentru a putea fi expusă oriunde dorești, fără efort și care îi oferă un plus de eleganță.

Sursa foto: https://www.jessprint.ro/2.html

Nu în ultimul rând, vrem să îți recomandăm și un Ceas personalizat cu 12 poze „Momentele noastre fericite”. În orice locuință este nevoie de ceasuri, iar dacă este unul personalizat, cu atât mai bine. Astfel, acest cadou superb va fi martorul poveștii voastre de iubire și fiecare oră va indica unul dintre cele mai frumoase momente din viața voastră de cuplu. Poți plasa pozele în mod aleatoriu sau poți alege să creezi o poveste cronologică a relației voastre, cu ajutorul acestora.

Sursa foto: https://www.jessprint.ro/ceas-personalizat-cu-12-poze-momentele-noastre-fericite.html

Sperăm că ți-au plăcut recomandările noastre și că vei alege unul dintre aceste cadouri pentru cuplu de la Jess Print pentru a-ți surprinde jumătatea cu ocazia aniversării. Tot ce ai de făcut este să intri pe site și să comanzi produsul dorit!

Sursa foto: www.jessprint.ro

 

 

 
Adauga un comentariu