National

Cadrele militare au iesit in strada, chiar de ziua Armatei

Publicat: 25 oct. 2010
1

Cadrele militare au iesit, astazi, in strada, chiar de ziua Armatei. Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate în Retragere si în Rezerva organizeaza un pichet intre orele 11.00 si 17.00, în Capitala, in fata Palatului Cotroceni.

Una dintre nemultumirile Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate în Retragere si în Rezerva este legata de prevederea potrivit careia pensiile militarilor ar urma sa fie gestionate de Casa Nationala de Pensii. Potrivit Antena 3, fostul sef de stat major, generalul Mihail Popescu, i-a cerut presedintelui Traian Basescu sa nu promulge legea pensiilor în formula actuala, pâna nu sunt rezolvate revendicarile militarilor. O alta doleanta a sindicalistilor este reînfiintarea institutiei senatorului de drept al Armatei. Acesta ar urma sa apere interesele militarilor în Parlamentul României.

Comentarii
  • Acesti trintori nesimtiti, in loc sa fie multumiti ca o viata intreaga au huzurit, jucinduse dea soldatii si profitind de o groaza de facilitati si de excrocherii si furtisaguri pe care le faceau,mai vor sa beneficieze si pina crapa de pensii enorme pentru care nu au contribuit cu nici un leu.Ce p-i-z-d-a mami voastre mai nesimtitilor, voi mincati cu doua linguri, fata de majoritatea pensionarilor care s-au spetit mincind si contribuind la sistem, iar acum au 600 cel mult 1000 de lei pensie? Nu va ajung banii sa intretineti progeniturile pe care le-ati procreat si care nu se dau duse la munca? Va f-u-t in gura viermi nesimtiti.

Adauga un comentariu