Info Turism

Călătorie plină de mister. Locurile bântuite din Bucureşti

Publicat: 28 oct. 2019
Călătorie plină de mister

Călătorie plină de mister. Forfota mare sâmbătă seară pe străzile Capitalei. Pentru că sărbătoarea Halloween-ului se apropie, oameni de toate vârstele, pasionaţi de locuri şi lucruri înfricoşătoare, au pornit într-o călătorie plină de mister. Curioşii s-au costumat corespunzător şi au bătut străzile în lung şi în lat, în căutarea locurilor bântuite din Bucureşti.

Călătorie plină de mister. Eveniment organizat simultan în ţările europene

Evenimentul a avut loc simultan şi în alte oraşe din Europa.

Participant: „Spiritul e iar lângă tine şi îţi face semn să îl urmezi pe dreapta pe trotuar. Va trebui să facem cumva la stânga de pe trotuar”

Mii de tineri, unii dintre ei costumaţi de Halloween, au pornit în căutarea poveştilor mai puţin ştiute din Capitală. Fiecare locaţie le-a adus o poveste de groază, urmată de indicii către următorul loc bântuit.

Participant: „Te trimite la casele alea, trebuie să găseşti hinturi şi să continui povestea”.

Jocul a fost contra-cronometru şi, în numai o oră şi jumătate, au urmărit mai multe destinaţii, aflate pe un traseu de 3 kilometri.

Tinerii, fascinați de locurile scary

Participant: „Povestea în sine este foarte interesantă”

Participant: „Era o poveste cu un copil care a încercat să iasă din casă, fiind al 11 copil adoptat şi şi-a omorât mama. Chestia asta a fost un pic cam scary”

În căutarea locurilor bântuite şi a celor mai înfricoşătoare poveşti locale au pornit şi mii de tineri din 15 oraşe din Europa. Ghidaţi de această aplicaţie românească au descoperit poveştile ascunse din oraşele lor.

Vasi Tănase, aplicaţia Questo: „Evenimentul se desfăşoară şi în Germania, Franţa şi Marea Britanie”.

Reporter: „Cat costă acest traseu?”

Vasi Tănase, aplicaţia Questo: „În Bucureşti de exemplu este 30 de lei pentru un grup de până la patru persoane. În alte oraşe este 10 euro”.

În România, evenimtentul aflat la a treia ediţie s-a organizat şi în oraşe precum Braşov, Cluj-Napoca şi Iaşi.

Adauga un comentariu