Stiri si curiozitati

Călăuzirea zilnică oferită de Arhanghelul Mihail. Cine poate apela la El pentru ajutor

Publicat: 29 iun. 2022
icoana arhanghelul mihail
Acest arhanghel este extrem de puternic care îți va asigura protecție

Nu trebuie să fii extrem de religios pentru a apela la călăuzirea zilnică din partea Arhanghelului Mihail. Acest arhanghel este extrem de puternic care îți va asigura protecție, iubire și lumină dacă apelezi la ajutorul acestuia. Este bine să știi că oricine poate apela la el pentru ajutor.

Cereți călăuzire de la Arhanghelul Mihail și mergeți pe calea spre a găsi calitatea vieții pe care o doriți. Pentru a avea parte de călăuzire și protecție din partea acestui Arhanghel este bine să știi cine este el. Arhanghelul Mihail este unul dintre cei mai populari și cunoscuți arhangheli, la fel precum este și Arhanghelul Uriel. Arhanghelul Mihail este menționat pe nume în Biblie, Tora și chiar Coran. El este un protector împotriva răului și un războinic al lui Dumnezeu. Practic, El este patronul planetei noastre și misiunea lui este de a ajuta umanitatea în mod direct la fel precum și Arhanghelul Metatron. El este asociat cu Soarele și este unul dintre cei mai apropiați de noi arhangheli în lumea fizică. Arhanghelul Mihail ne ajută să creștem și să ne ridicăm vibrațiile, fiind un protector minunat, eliberându-ne de frică. Arhanghelul Mihail conduce armata Îngerilor Luminii și are o legătură cu Îngerii noștri păzitori.

icoana arhanghelul mihail
Profetului Daniel i s-a spus că arhanghelul Mihail este „un mare prinț care stă pentru fiii poporului său”

Călăuzirea zilnică. De ce Arhanghelul Mihail este considerat „un mare prinț”

Arhanghelul Mihail este descris în Biblie, în cărțile lui Daniel, Iuda și Apocalipsa, ca un înger războinic care duce bătălii spirituale. Cuvântul „arhanghel” înseamnă „înger de cel mai înalt rang”. Majoritatea îngerilor din Biblie sunt înfățișați ca protectori. Sfânta Scriptură sugerează doar participarea lor la evenimentele petrecute pe parcursul istoriei omenirii, dar nu este sigur să spunem că Arhanghelul Mihail este o ființă puternică. La fel de puternic este și Sfântul Efrem cel Nou.

În ciuda puterii sale mari, Mihai se supune Domnului. Dependența lui de autoritatea lui Dumnezeu este arătată în Iuda 1:9. Îngerii drepți sunt împărțiți în rânduri și supuși autorității, din acest motiv sunt folosite ca exemplu de supunere a soţiei faţă de soţul ei. De asemenea, puterea Arhanghelului Mihail constă și în protecția zilnică acordată credincioșilor.

icoana arhanghelul mihail
Cereți călăuzire de la Arhanghelul Mihail și mergeți pe calea spre a găsi calitatea vieții pe care o doriți

Profetului Daniel i s-a spus că arhanghelul Mihail este „un mare prinț care stă pentru fiii poporului său”. Faptul că Mihai este un „mare prinț” indică faptul că are autoritate în lumea spiritelor și poate fi un călăuzitor foarte bun pentru oameni. De asemenea, acesta te poate ajuta înainte de examen.

Arhanghelul Mihail este misteriosul stâlp de foc. Ce merite sunt atribuite puterii cerești

Conform Sfintei Scripturi, unii Părinți ai Bisericii îl văd pe Arhanghelul Mihail ca un participant la alte evenimente importante din viața poporului lui Dumnezeu, unde, însă, nu este chemat pe nume. Deci, de exemplu, el este identificat cu misteriosul stâlp de foc care a mers înaintea israeliților în timpul plecării lor din Egipt și a ucis hoardele faraonului în mare. De asemenea, i se atribuie înfrângerea uriașei armate asiriene care a asediat Ierusalimul sub profetul Isaia.

icoana arhanghelul mihail
În ciuda puterii sale mari, Mihai se supune Domnului

Biserica îl onorează pe Arhanghelul Mihail ca apărător al credinței și luptător împotriva ereziilor și a tuturor relelor. Pe icoane este înfățișat cu o sabie de foc în mână sau o suliță care îl înfrânge pe diavol. La începutul secolului al IV-lea, Biserica a stabilit sărbătoarea „Sfatului”, adică a totalității sfinților îngeri, în frunte cu Arhanghelul Mihail.

Arhanghelul Mihail este responsabil de călăuzirea zilnică oferită credincioșilor care apelează la acesta după ajutor. Acest fapt este cauzat de un eveniment foarte important. Mihai s-a certat cu Satana după moartea lui Moise și a ajutat, de asemenea, un înger să transmită mesajul lui Dumnezeu profetului Daniel. Numele Mihai înseamnă „Cine este ca Dumnezeu?”, acționând în conformitate cu semnificația numelui său, el apără guvernarea lui Dumnezeu și luptă împotriva dușmanilor lui Dumnezeu.

icoana arhanghelul mihail
Arhanghelul Mihail este descris în Biblie, în cărțile lui Daniel, Iuda și ApocalipsaAdauga un comentariu